GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΕΞΕΡΓΕΣΗ» ΑΠΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ – Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες για την ταυτότητα φύλου

Πένθιμα ηχούν οι καμπάνες για τρία λεπτά κάθε μεσημέρι στις εκκλησίες της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, έπειτα από τη...







Πένθιμα ηχούν οι καμπάνες για τρία λεπτά κάθε μεσημέρι στις εκκλησίες της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, έπειτα από την απόφαση διαμαρτυρίας που έλαβε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος απαντώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση της ταυτότητας φύλου από την κυβέρνηση.

Οι καμπάνες θα συνεχίσουν να ηχούν πένθιμα μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, κάθε μεσημέρι στις 12:00, καθώς όπως ανέφερε προ ημερών ο κ. Αμβρόσιος στη σύναξη των κληρικών της μητρόπολης, «η Ορθοδοξία βρίσκεται υπό διωγμό στη χώρα μας».

Παράλληλα στο Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο έχει τοποθετηθεί τεράστιο πανό κατά του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, όπως και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ το ψήφισμα της Μητρόπολης θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τα μέσα ενημέρωσης.


«Δυστυχώς, η χριστιανική ηθική καταπατείται με νόμους, η Ελλάδα παύει να είναι χώρα πολιτισμού και γίνεται χώρα ασυδοσίας, ανηθικότητας και ανομίας. Η κυβέρνηση, κοντά της και τα υπόλοιπα κόμματα, περνούν συνεχώς νομοσχέδια τα οποία είναι κόντρα στο θέλημα του Θεού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Στο ψήφισμά τους οι κληρικοί της μητρόπολης διαμαρτύρονται «για το αντιχριστιανικό και ανθελληνικό νομοθέτημα, όπου δίνεται η δυνατότητα για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου»», συμπληρώνοντας πως «μετά το «σύμφωνο συμβίωσης» για τα ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, την καθιέρωση της θεματικής εβδομάδος περί «εμφύλων ταυτοτήτων», αφιερωμένη στην κάθε είδους κτηνώδη διαστροφή, τώρα πλέον με μια απλή αίτηση μπορεί κάποιος να δηλώνει το επιθυμητό φύλο».