GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης Την 23 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:...


Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 23 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 3ο τρίμηνο (εννεαμήνου) του 2017 (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για τέλη στάθμευσης και διοικητικά πρόστιμα για το έτος 2018 (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για τον καθορισμό τιμής τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών Δασικού Χωριού ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ για το έτος 2018 (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών, σύμφωνα με την παρ. 4.2 της Διακήρυξης Δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής).

Έγκριση του από 27-9-2017 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «Τροφίμων & γαλακτοκομικών προϊόντων έτους 2017» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών & Αξιολόγησης προσφορών).

Έγκριση του από 27-9-2017 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «Καυσίμων θέρμανσης κίνησης & λιπαντικών έτους 2017» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών & Αξιολόγησης προσφορών).

Έγκριση του από 3-10-2017 πρακτικό διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τη «Συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων Δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια Ευδοκία Μπαρμπαλέξη, πρόεδρος της Επιτροπής διαγωνισμού Ν.4412/2016).