GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Πακιστάν με τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2017) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυν...


Συνελήφθησαν χθες (3-10-2017) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 23 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο και συνοδηγό τον 25χρονο, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα εισήλθε στην Εγνατία Οδό στον Ανατολικό κόμβο Ξάνθης και κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή. Στη συνέχεια, στο κόμβο Ιάσμου, ο 23χρονος οδηγός του, επιχείρησε να εξέλθει από την Εγνατία Οδό, πλην όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.