GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



27-29 Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

27-29 Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών...


27-29 Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών


Οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το ΣΦΗΜΜΥ 10, το 10ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στην πόλη της Ξάνθης από τις 27-29 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό και έχει βασικό γνώμονα την εξέλιξη της επιστήμης του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας.

1500 σύνεδροι από όλοι την Ελλάδα θα συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου και στα 4 work shops που θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημέρες διεξαγωγής του. Οι δύο πρώτες μέρες περιλαμβάνουν ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων, παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών και ερευνητικών ομάδων, ενώ η τρίτη μέρα είναι αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα.

Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν με εγγραφή στο site : http://www.sfhmmy.gr

Περισσότερα νέα από τις εξελίξεις του συνεδρίου θα βρείτε σε όλα τα social media:
facebook : https://www.facebook.com/sfhmmy/
instagram : @sfhmmy
twitter : @sfhmmy
linkedin : ecescon