GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 2 διακινητές, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης αφού προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (29-9-2017) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Δ...

Συνελήφθησαν χθες (29-9-2017) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 23 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. Έξι (6) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.