GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήμαρχε ξήλωσε το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας

Ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όταν συμπολίτης μας λιποθύμησε, έπεσε και χτύπησε σε ...



Ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όταν συμπολίτης μας λιποθύμησε, έπεσε και χτύπησε σε γωνία του σιντριβανιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο γενικό νοσοκομείο της Ξάνθης.

Η έκφραση που από πολλούς ακούγεται όταν αναφέρονται στην κεντρική πλατεία την οποία αποκαλούν «πλατεία τέρας» και αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα λίγη σημασία έχει πλέον αφού μία ατέλεια της, στάθηκε η αφορμή να κινδυνεύσει να χάσει την ζωή του συμπολίτης μας χτυπώντας στην γωνία του σιντριβανιού.

Επανειλημμένα μέσα από την στήλη μας θέσαμε θέμα αλλά και προσωπικά στον δήμαρχο Ξάνθης για το ξήλωμα μιας αντιαισθητικής μεταλλικής κατασκευής όπου κανένας ακόμη δεν έχει καταλάβει σε τι χρησιμεύει και με ποια λογική τοποθετήθηκε σε εκείνο το σημείο που κόβει την πλατεία στα δύο χωρίς λόγο. Τελικά, το συντριβάνι έτσι όπως είναι τοποθετημένο στην μέση της πλατεία κόβει την πλατεία στην μέση και η ίδια η πλατεία κόβει την πόλη στην μέση αφού για να πας από το βορινό κομμάτι της πόλης στο νότιο, πρέπει να κάνεις τουλάχιστον τρία χιλιόμετρα σε ημικύκλιο.

Τότε το είχαμε αναφέρει με αφορμή ελαφρύ τραυματισμού μικρού παιδιού, φοβούμενοι για τα χειρότερα. Πιστεύουμε ότι τα χειρότερα ήρθαν γιατί δεν γνωρίζουμε την πορεία της υγείας του συμπολίτη μας, όμως ελπίζουμε να μην έρθουν χειρότερα, ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες όταν αυτό (το συντριβάνι) λειτουργεί και δημιουργείται γύρω του ένα στρώμα πάγου με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των πολιτών που κινούνται γύρω του.

Δήμαρχε ξήλωσε το συντριβάνι γιατί εκτός από επικίνδυνο είναι και αντιαισθητικό.