GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν είναι όλα πολιτική … «Φίλε».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Να θυμίσουμε σε αυτούς που ασκούν εξουσία στον δήμο, ότι ο τίτλος είναι προσωρινός, τους τον έδωσαν οι Ξανθιώτες κ...



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να θυμίσουμε σε αυτούς που ασκούν εξουσία στον δήμο, ότι ο τίτλος είναι προσωρινός, τους τον έδωσαν οι Ξανθιώτες και θα τον πάρουν πίσω στις άλλες εκλογές.

Οι φιλίες μένουν και μετά την πολιτική.

Όταν είσαι πολιτικός και εκτίθεσαι δημόσια, μοιραία θα δεχτείς κρητική. Καμιά φορά ίσως άδικη. Καμιά φορά ίσως σκληρή. Όταν όμως αυτός που σου ασκεί κρητική περιορίζεται στο πολιτικό και μόνον σου έργο και δεν μπλέκει προσωπικά σου θέματα τα οποία σέβεται και προστατεύει ως κόρη οφθαλμού γιατί τυχαίνει να είναι ευσυνείδητος στην δουλειά του και να σέβεται τις όποιες φιλικές συναντήσεις έγιναν πολύ πριν τις εκλογές στον καφέ ή σε τραπέζι και δεν μπορείς όλα αυτά να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου, μοιραία ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ σαν πολιτικός και άνθρωπος.

Διότι η όποια προσπάθεια τηλεφωνικής επαφής μαζί σου έγινε για ένα σημαντικό θέμα που απλά απέδειξε ότι κοίταξες την προσωπική σου επιλογή, αφήνοντας την πολιτική σου ευθύνη στην άκρη. Δεν μιλώ για μικροψυχία ούτε για α – φιλία.

Επί του θέματος. Η φωτογραφία μήπως παραπέμπει σε μισοφέγγαρο και ισλαμοποίηση της Ξάνθης;

Τουλάχιστον αυτό μου είπαν πολλοί Ξανθιώτες όταν το είδαν.