GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αργύρης και Κατερίνα. Δύο νέοι άνθρωποι που προσπαθούν να εδραιώσουν το μέλλων των παιδιών τους στο Πόρτο Λάγος

Ο Αργύρης και η Κατερίνα είναι δύο νέοι από το Πόρτο Λάγος με τέσσερα ανήλικα παιδιά που παλεύουν στην κυριολεξία νυχθημερόν μεγαλώσου...




Ο Αργύρης και η Κατερίνα είναι δύο νέοι από το Πόρτο Λάγος με τέσσερα ανήλικα παιδιά που παλεύουν στην κυριολεξία νυχθημερόν μεγαλώσουν παιδιά τους, και να τους δώσουν πεποίθηση ότι δεν χάθηκαν όλα, υπάρχει ελπίδα κάτι να αλλάξει σε τούτον τον τόπο, με δουλειά και ευσυνειδησία, παρόλο που το επιχειρηματικό γίγνεσθαι είναι τόσο αφιλόξενο για τα όνειρα και την δουλειά τους.

Ο Αργύρης και η Κατερίνα ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων στο Πόρτο Λάγος, έκαναν τον εναλλακτικό τουρισμό, με πολύ κόπο και αγώνα, πραγματικότητα.

Στο άριστο ξενοδοχείο που διαθέτουν στο Πόρτο Λάγος όλο το χρόνο υπάρχουν επισκέπτες από τις Βόρειες Χώρες της Ευρώπης που είναι λάτρεις της θάλασσας, του κυνηγιού και του ψαρέματος.

Το νέο επιτυχημένο βήμα του Αργύρη και της Κατερίνα είναι πλέον γεγονός, αφού μετά από μία μεγάλη επένδυση στον πρωτογενή τομέα, μπαίνουν στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου όπου το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους είναι «κλεισμένο» στις αγορές της Βόρειας Ευρώπης.

Η thrakitoday.com εύχεται στους νέους ανθρώπους, όπως ο Αργύρης και η Κατερίνα, να πετύχουν και στον νέο επιχειρηματικό στόχο που έβαλαν και μακάρι και άλλοι νέοι της Ξάνθης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Το μόνο πρόβλημα, όπως μας εκμυστηρεύτικαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείο στο Πόρτο Λάγος, είναι η έλλειψη παραλίας και καλούν τον δήμο να καθαρίσει, σε συνεννόηση με τους άλλους περιβαλλοντικούς φορείς που υπάρχουν, τις παραλίες για να μην διώχνουν τους τουρίστες και τους επισκέπτες, όταν θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην θάλασσα του Πόρτο Λάγος, σε άλλες παραλίες του νομού και ακόμη χειρότερα σε παραλίες εκτός Νομού. Ελπίζουμε ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης να σταθεί αρωγός σε αυτό το αίτημα των νέων επιχειρηματιών που αγωνίζονται με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

http://www.portolagos.com