GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κοπάδι με βόδια από τα Σκόπια μπήκε να βοσκήσει στην Ελλάδα – Συνελήφθησαν Σκοπιανοί βοσκοί και βόδια

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δυο Σκοπιανοί που μιμήθηκαν τους λαθροϋλοτόμους, τους λαθραλιείς, τους συλλέκτες βοτάνων και τους λαθροκυνηγού...



Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δυο Σκοπιανοί που μιμήθηκαν τους λαθροϋλοτόμους, τους λαθραλιείς, τους συλλέκτες βοτάνων και τους λαθροκυνηγούς οι οποίοι περνούν παράνομα στην Ελλάδα από την πατρίδα τους και την Αλβανία.

Οι δυο κτηνοτρόφοι από την π.Γ.Δ.Μ. ηλικίας 59 και 66 χρόνων που πέρασαν τα σύνορα από αφύλακτη διάβαση, έφεραν μαζί τους το… κοπάδι με τα 25 βόδια τους για να βοσκήσουν στους ελληνικούς αγρούς!

Ώσπου να εντοπιστούν από τους άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στην αγροτική περιοχή της Φλώρινας, τα ζώα είχαν… εξαφανίσει τα σπαρτά από τις καλλιέργειες των ντόπιων αγροτών!

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ το κοπάδι με τα βοοειδή κατασχέθηκε.

Σε άλλη περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν δυο Έλληνες ηλικίας 21 και 54 χρόνων, την στιγμή που έριχναν με το φορτηγό του 21χρονου απόβλητα μέσα σε δασική έκταση!

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας άσκησε στους δράστες δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.