GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΑΑΣ Ξάνθης. Οι πρωτεργάτες της Ορθοδοξίας στην Ξάνθη

Μετά και την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, την κατάργηση του σταυρό από τις Ελληνικές σημαίες από τον Πρωθυπουργό της χώρα...



Μετά και την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, την κατάργηση του σταυρό από τις Ελληνικές σημαίες από τον Πρωθυπουργό της χώρας όταν υποδέχεται επιφανείς καλεσμένους, βλέπε Μακρόν, την αντιορθόδοξη δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη, την ισλαμοποίηση των πολιτών με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία, την απομάκρυνση πολλών «προοδευτικών» από τους οίκους του Θεού και την «λησμονιά» από την πλευρά της πολιτείας των ναϊσκων στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ένα φως ελπίδας για την ορθοδοξία, είναι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών.

Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί και οι σύλλογοι που υιοθέτησαν τα εκκλησάκια στα Πομακοχώρια, χωρίς να λυπηθούν τον κόπο και το κόστος σε προσωπικό χρόνο συντηρούν την ορθοδοξία σε λησμονημένες περιοχές της Ξάνθης. Μίας Ορθοδοξίας στην Ξάνθη που βάλλεται πανταχόθεν και πρωτίστως από την Κυβέρνηση, η οποία μάλιστα, μέσω των στελεχών της στην Ξάνθη, όλοι ασχολούνται με το ζωντάνεμα των εκκλησιών στα Πομακοχώρια χαρακτιρίζοντε φασίστες.

Η προσέλευση των πιστών, κάθε φορά που πραγματοποιείται θεία λειτουργία στις εκκλησίες είναι άξιος αναφοράς.

Μακάρι ακόμη περισσότεροι Ξανθιώτες που κατά βάση είναι νοικοκυραίοι και συνδεδεμένη με την ορθοδοξία, να ενισχύσουν τον αγώνα τους και να στηρίξουν την αγωνία όλων αυτών που προσπαθούν να κρατήσουν όρθια την ορθοδοξία.