GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σουφλέ σοκολάτας με δύο μόνο υλικά για τις δύσκολες ώρες

Και δεν θα σου πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στο στάδιο που έχουμε ξεκινήσει γυμναστήριο προκειμένου να επανέλθουμ...

Και δεν θα σου πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στο στάδιο που έχουμε ξεκινήσει γυμναστήριο προκειμένου να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας επίπεδα και να χάσουμε τα περιττά -ίσως- κιλά που πήραμε το καλοκαίρι, όμως μέσα στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι στιγμές που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα γλυκό.

Σκέψου για παράδειγμα, στην free day σου δεν θα ήταν ιδανικό να φτιάξεις και να απολαύσεις αυτά τα σουφλέ σοκολάτας που σου προτείνουμε; Και ο λόγος είναι απλός, χρειάζεσαι μόνο δύο υλικά και αυτά είναι μισό φλιτζάνι πραλίνα φουντουκιού και δύο αυγά.

Η εκτέλεση είναι πολύ απλή και δεν θα σου πάρει πάνω από δέκα λεπτά:

Ξεχώρισε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια και τοποθέτησε τα σε δύο διαφορετικά μπολ. Ρίξε την πραλίνα φουντουκιού στους κρόκους των αυγών και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο δεύτερο μπολ που έχεις τα ασπράδια χτύπησε τα με το μίξερ, μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.

Ρίξε μισή από τη μαρέγκα (τα χτυπημένα ασπράδια) στο μείγμα σοκολάτας/αυγών και ανακάτεψε μέχρι να ενσωματωθεί. Πρόσθεσε την υπόλοιπη μαρέγκα στο μείγμα και ανακάτεψε καλά και σχολαστικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Ρίξε το μείγμα σου μέσα στα λαδωμένα/βουτυρωμένα φορμάκια σου και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-17 λεπτά.

Σέρβιρε αμέσως μόλις είναι έτοιμα και απόλαυσε τα.