GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόλεμος δηλώσεων πάνω από το «κουφάρι» του κολμβητηρίου

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση «Εμετρήθησαν, Εζυγίσθησαν και Ευρέθηκαν… και πάλι Αδιάβαστοι!!!» Και ξαφνικά εκεί που όλα ήταν δεμένα μ...


Συμπολίτευση και αντιπολίτευση «Εμετρήθησαν, Εζυγίσθησαν και Ευρέθηκαν… και πάλι Αδιάβαστοι!!!»

Και ξαφνικά εκεί που όλα ήταν δεμένα με τις γιορτές παλιάς πόλης, ο Μ. Φανουράκης, επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης καυτηρίασε τον δήμαρχο της Ξάνθης γιατί δεν έβαλε το κολυμβητήριο στο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κατηγορώντας τον για ανικανότητα.

Από την άλλη, ο Δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος, με ανακοίνωση του, κατηγορεί τον Φανουράκη για αδιάβαστο και πάει λέγοντας.

Εν τω μεταξύ το κολυμβητήριο είναι κλειστό, νεκρό, πραγματικό «κουφάρι» της πολιτικής ματαιοδοξίας και των δύο ανδρών. Ο μεν Μ. Φανουράκης σαν αντιδήμαρχος Αθλητισμού στην προηγούμενη διοίκηση, σπατάλησε χρήμα και φαιιά ουσία για το πώς πρέπει να γίνει το κολυμβητήριο, ενώ ο Δήμαρχος πέντε χρόνια στην ηγεσία και το τιμόνι του Δήμου Ξάνθης δεν ασχολήθηκε καθόλου, κάνοντας ταυτόχρονα πολιτική πάνω στο «κουφάρι» του κολυμβητήριου.

Ο μεν Δ. Βορίδης στην παρέμβαση του λέει την αλήθεια, αλλά δεν λέει, ίσως του διέφυγε, ότι και ο σημερινός επικεφαλής της παράταξης που παλιότερα υπηρετούσε, ήταν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης. Κατά τα άλλα η επιστολή του Δ. Βορίδη λέει αλήθειες και είναι απορίας άξιο γιατί ενώ ο Δ. Βορίδης πάντα έλεγε αλήθειες όταν βρισκόταν στο πολιτικό πεδίο, οι Ξανθιώτες δεν τον ξαναψήφισαν; Προφανώς θέλουν λόγια σαν αυτά του Μ. Φανουράκη και του Δημαρχόπουλου.

Τελικό συμπέρασμα; Οι Ξανθιώτες στην γωνία, τα παιδιά δεν έχουν κολυμβητήριο, οι πολιτικοί καυγάδες πάνω στο πτώμα του κολυμβητηρίου συνεχίζονται αμείωτοι και ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τον φταίχτη, κανένας δεν ψάχνει τρόπο να ξαναλειτουργήσει.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Δ. Βορίδη στο διαδίκτυο.

Ένας από τους λόγους που καταψήφιζα τους προϋπολογισμούς της συμπολίτευσης το ’12, ’13 ήταν διότι δεν περιείχαν κονδύλια για τακτοποίηση των ακινήτων του δήμου Ξάνθης. Έδωσα μάχες τότε, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, με πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον σημερινό Δήμαρχο αλλά και παρουσία της τεχνικής υπηρεσίας. Με κοίταζαν σα να ήμουν από άλλο πλανήτη. Σωστά προέβλεπα τότε πως αν υπήρχε νομιμότητα θα μπορούσαν να γίνουν έργα. Έτσι το Δημοτικό μας κολυμβητήριο καταστράφηκε ενώ ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα με ταράζει αυτή η δήλωση του δημάρχου που με έπαρση περισσή απευθύνεται στην αντιπολίτευση υπερηφανευόμενος για τη νομιμότητα που πρεσβεύει. Σιγά τα λάχανα!!!! Πέρασαν 5 χρόνια κ. Δήμαρχε ευτυχώς ανακαλύψατε το αυγό του Κολόμβου, αντί να σιωπάτε αναλογιζόμενος την γενιά που καταστρέψατε χωρίς κολυμβητήριο. Ξυπνήσατε επιτέλους και εμείς χάσαμε 5 χρόνια από τη ζωή μας εξ αιτίας του κακού προγραμματισμού της συμπολίτευσης. Αλλά και της κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος αυτού που ξοδεύτηκε για βιαστικές μικροεπισκευές χωρίς αντίκρισμα και από έλλειψη προγραμματισμού. Άραγε νοιώθετε έστω και μικρή ενοχή?