GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιπ. Καμαρίδης: Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο. Όπου περνάει, δεν φυτρώνει χορτάρι

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ …«Στον δήμο Πρότυπο, όλα μπορούσαν να συμβούν … συνέβη και αυτό. Να μην γνωρ...



ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ

…«Στον δήμο Πρότυπο, όλα μπορούσαν να συμβούν … συνέβη και αυτό. Να μην γνωρίζει ο δήμαρχος αν και πότε θα βγούνε σε δημοπρασία τα ακίνητα του. Αδιαφορία πλήρη. Ενώ υπάρχει ένα κτίριο χαρακτηρισμένο ως ιδιαίτερης σπουδαιότητας και ότι χρήζει δημόσιας παρέμβασης για την σωτηρία του, ο δήμος Πρότυπο αλλού κοιτάζει. Δεν είναι ικανοί, ούτε την περιουσία τους να διαχειριστούν». Αυτά είπε επί λέξει ο Ιπποκράτης Καμαρίδης επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης, ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, απαντώντας σε ερώτημα της XanthiTimes.gr, σχετικά με τον πλειστηριασμό του ακινήτου της ΕΑΠΑΞ, θυμίζοντας ότι το συγκεκριμένο κτίριο, έχει ιδιαίτερη αξία για την πόλη μας και ολόκληρο το νομό. Συνεχίζοντας ο Ιπποκράτης Καμαρίδης έκανε αναφορά στην αγορά του ακινήτου του Μουζαφέρ Μπέη από την προηγούμενη δημοτική αρχή, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια πολύ σωστή. «Η παλιά επισκοπή, δεν είναι μνημείο της Ξάνθης; Δεν ενδιαφέρει κανέναν; Όταν ήθελαν να το αγοράσουν το εκτίμησαν 270.000 ευρώ τώρα για 150.000 ευρώ αφήνουν και μας το παίρνουν από τα χέρια; Αλλά δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από τον δήμο Πρότυπο. Όπου περνάει δεν φυτρώνει χορτάρι. Να σας υπενθυμίσουμε το κολυμβητήριο, τις παιδικές χαρές, το άλσος του Ευμοίρου, το κτίριο του Μουζαφέρ μπέη ή ακόμη το παλιό δημαρχείο; Όλα εγκαταλελειμμένα».

Να τονίσουμε ότι και μετά την συνομιλία μας με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, προσπαθήσαμε και για τρίτη φορά να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Ξάνθης, προκειμένου να καταγραφεί και η δική του θέση απέναντι στου επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ξάνθη – Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, αλλά ο δήμαρχος φαίνεται πώς έκρινε ότι δεν έπρεπε μέσα από τον δικό μας ενημερωτικό χώρο ενημερώσει του Ξανθιώτες. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η ενημέρωση των Ξανθιωτών, πήγε περίπατο.

Για να μην παρεξηγηθούμε, όλα τα χρόνια που είμαστε στον χώρο, είναι όρος απαράβατος να ακούγονται και οι δύο πλευρές. Ο Δήμαρχος έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να ακουστεί η δική του πλευρά.

Εννοείται ότι οι αναγνώστες μας βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.