GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οδός Ακρίτα ο κίνδυνος παραμονεύει. Που είναι η ασφαλτόστρωση;

Ειλικρινά δεν γνωρίζω πόσο έχει κοστολογήσει ο δήμος Ξάνθης τις ζωές των Ξανθιωτών, όμως αν κάνει μία βόλτα στην οδό Ακρίτα που είναι στ...




Ειλικρινά δεν γνωρίζω πόσο έχει κοστολογήσει ο δήμος Ξάνθης τις ζωές των Ξανθιωτών, όμως αν κάνει μία βόλτα στην οδό Ακρίτα που είναι στην κυριολεξία ένας πολυσύχναστος δρόμος αφού καθημερινά εκατοντάδες μαθητές περνάνε από εκεί την ώρα που πάνε ή έρχονται από το σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλα, τότε ίσως συνηδειτοποιήσει το έγκλημα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι απορίας άξιο, όταν ο δήμος Ξάνθης έχει προυπολογίσει ασφαλτοστρώσεις μέσα στην πόλη γύρω στα 2 εκ. ευρώ, να μην του έχει πεί κάποιος από τους στενούς του συνεργάτες να καλύψει το καπάκι από το φρεάτιο που είναι δέκα πόντους πάνω από το οδόστρωμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πεζών κυρίως όμως των ποδηλατών.

Όπως προαναφέραμε, ο δρόμος είναι πολυσύχναστος από παιδιά και με δεδομένο τον κακό φωτισμό, ο κίνδυνος να πέσει κάποιο παιδί με τα πόδια και ακόμη ποιο χειρότερα με το ποδήλατο του, είναι πολύ σοβαρός.

Η οδός Ακρίτα βρίσκεται πίσω από το Αμοιρίδιο. Έχουμε γράψει για την γενικότερη εγκατάλειψη της γειτονιάς και ενώ ο δήμος χαλά εκατομμύρια για να ασφαλτοστρώσει τους… ασφαλτοστρωμένους δρόμους, αφήνει την συγκεκριμένη γειτονιά στα χώματα, τις πέτρες στο έλος του θεού και με δεδομένου ότι στο «πάρκινγκ» για τα λεωφορεία, μια άλλη πονεμένη ιστορία για την οποία ο νυν δήμαρχος δεσμεύθηκε προεκλογικά ότι θα την ξεκαθαρίσει, έχει μετατραπεί σε χώρο συνάθροισης ναρκομανών, σε συνδυασμό με τα σκοτάδια και την κακοτεχνία του δρόμου όλο αυτό μαζί είναι ένα κοκτέιλ φόβου και ανασφάλειας.

Ρίξτε και λίγη πίσσα στην περιοχή κύριε Δήμαρχε. Εκτός αν όλους αυτούς τους Ξανθιώτες που μένουν στην περιοχή πίσω από το Αμοιρίδιο, επιθυμείτε, μαζί με την πίσσα, να τους αλείψετε και με πούπουλα. Γιατί τι σας έκαναν;