GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επισκεφτείτε την Έκθεση τοπικών προϊόντων της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη (φωτορεπορταζ)

Έκθεση για την προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων πραγματοποιεί στην Αλεξανδρούπολη η 12η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, από χθες Πέμπτη μέχ...



Έκθεση για την προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων πραγματοποιεί στην Αλεξανδρούπολη η 12η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, από χθες Πέμπτη μέχρι και σήμερα βράδυ της Παρασκευής στον πεζόδρομο παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης.

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», στο πλαίσιο της συνεργασίας και συνέργειας με τις τοπικές αρχές και τους φορείς, πραγματοποιεί την έκθεση με τοπικά παραγόμενα προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής στα στελέχη της Μεραρχίας και στις οικογένειές τους.

Τα εγκαίνια έκθεσης έγιναν από τον Στγό Δκτή της ΧΙΙ Μεραρχίας και τους φορείς συνεργασία το απόγευμα της Πέμπτης και ακολούθησε περιήγηση στα εκθέματα με μουσική επένδυση του χώρου έκθεσης από την Στρατιωτική Μουσική της ΧΙΙ Μεραρχίαςενώ πραγματοποιήθηκε και ομιλία και παρουσίαση των εκθετών στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι στις 22:00.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Παύλος Μιχαηλίδης πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών – Βιομηχάνων Έβρου η ενέργεια αυτή την Μεραρχίας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, όπως και η προσέλευση του κόσμου που την επισκέφθηκε και ήταν πολύ μεγάλη.

«Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέφθηκαν την έκθεση, και σήμερα υπάρχει από το πρωί μεγάλη προσέλευση. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια εκδήλωση που έβαλε γερά θεμέλια σε μια συνεργασία πρωτότυπη και πρωτόγνωρη. Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών – Βιομηχάνων εκπροσωπώντας το βιομηχανικό κόσμο της περιοχής, η Μεραρχία εκπροσωπώντας το στράτευμα, αλλά και η παρουσία της Δημαρχίας, δίνουν τον τόνο ότι οι φορείς μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά, γιατί σ αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε μόνο η ενότητα και συνεργασία μπορεί να δώσει μια νότα αισιοδοξίας να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο» επεσήμανε.