facebook

Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
Recent

ΠΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΣωστά τα λέει ο Κ. Παπαδόπουλος αντιδήμαρχος αντί του δημάρχου Ξάνθης ότι προτεραιότητα για να πιούν νερό έχουν οι άνθρωποι και όχι τα άγρια άλογα όμως να πούμε στον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης ότι ο πολιτικός προβλέπει και πράττει τα ανάλογα.

Τι θέλουμε να πούμε. Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν καλά, υπήρχε μπόλικο νεράκι για να πιούν οι άνθρωποι στο Πίλημα αλλά και τα ζώα του δάσους, όμως έπρεπε να είχε προβλέψει ο δήμος Ξάνθης μετά από τρία χρόνια στην διακυβέρνηση του δήμου ότι κάποια στιγμή, μπορεί να το νερό να λιγοστέψει και να λάβει τα μέτρα του και ρωτάμε εμείς οι αφελείς, δεν έπρεπε να λάβει τα μέτρα του για να μην διψάσουν άνθρωποι και ζώα;

@
Όσο για τις κλοπές στο λιμάνι των Αβδήρων και στα υπόλοιπα λιμάνια της Ξάνθης και της Κομοτηνής που έχει την ευθύνη το Λιμενικό Τμήμα του Λάγους που γίνονται σε καύσιμα και μπαταρίες, μήπως, λέμε τώρα και οι ψαράδες που ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν κρούσματα κλοπών, το προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος είναι λιγοστό και η έκταση που έχουν να ελέγξουν είναι μεγάλη, μήπως θα έπρεπε, αφού έχουν το βιός τους εκτεθειμένο και η κατάσταση είναι αυτή που είναι, να μαζεύονταν και να έβγαζαν φύλαξη της περιουσίας τους με βάρδιες;

Λέμε τώρα και όποιος δεν μπορεί να συνεισφέρει στην φύλαξη ας βοηθήσει την προσπάθεια με όποιον άλλο τρόπο μπορεί.

Μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Άλλωστε το κράτος είναι αυτό που είναι και δεν μπορεί ούτε παραπάνω προσωπικό να δώσει, ούτε να το προστατευσει διαφορετικά άρα και αυτοί που έχουν τις περιουσίες τους στο λιμάνι άς κάνουν και κάτι παραπάνω και αν μη τι άλλο να παίρνουν τα καύσιμα μαζί τους και ότι άλλο ελκυστικό για τους κλέφτες υλικό μέχρι να δούνε τι θα γίνει.

Άλλωστε είναι γεγονός ότι στον τόπο μας, πρώτα πεθαίνουν οι άνθρωποι και μετά η Ελπίδα.

@
Ειλικρινά πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε τις δηλώσεις του βουλευτή Αχμετ Ιλχαν τον οποίο λέει, τον έπιασε ο πόνος να μην γίνει ρεζίλι η Ελλάδα στην Ευρώπη γιατί λέει ότι η κυβέρνηση έκανε ατόπημα που δεν εξασφάλισε την πλειοψηφία.

Ειλικρινά δεν καταλάβαμε ποιος ακριβώς είναι ο πόνος του κ. Ιλχάν, το ότι η κυβέρνηση έκανε μία από τις γνωστές της «πατάτες» και ετοίμασε στο γόνατο μία (ν)τροπολογία η οποία θα εξέθετε την Χώρα στην Ευρώπη ή ότι δεν έγινε το χατίρι της Άγκυρας.

Ειλικρινά μας μπέρδεψε. Μήπως να μας το εξηγήσει για να το καταλάβουμε;

@
Για να δούμε, όλο το πολιτικό σύστημα του δήμου Ξάνθης που ασχολείται με την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες του είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως πρόβλημα στα σχολεία της Ξάνθης. Για να δούμε, για να δούμε.

@
Και αλήθεια αγαπητέ Τάσο Θεοδωρίδη, καλά έκανες και έκλεισες τον Α Παιδικό σταθμό απέναντι από το Αμοιρίδιο και έστειλες τα παιδάκια στην «άκρη» της Ξάνθης στην κυριολεξία και καλά έκανες αφού το κτίριο που στέγαζε τα παιδάκια χτίστηκε το 1932 και είναι επικίνδυνο.

Να ρωτήσω πριν πάρεις την απόφαση να κλείσεις τον Α Παιδικό σταθμό η λύση που επέλεξες ήταν να ξενιτευτούν τα παιδάκια της γειτονιάς;

Δεύτερο ερώτημα. Μήπως έχεις βρύα τι θα κάνεις τώρα με το κτίριο του παιδικού σταθμού και γενικότερα με το οικόπεδο –φιλέτο;

Θα μπορούσε με παρεμβάσεις το κτίριο να συντηρηθεί και να αξιοποιηθεί;

Λέμε τώρα. Εδώ θα μου πεις ο δήμος πουλάει κοψοχρονιά τα ακίνητα του με αυτό θα ασχοληθεί. Απλά έλεγα μήπως έχεις κατά νου εσύ και οι υπόλοιποι που απαρτίζεται την διοίκηση του δήμου να το αξιοποιήσετε. Ή μήπως λέτε τώρα εσείς, να ακολουθήσει και αυτή η περιουσία των δημοτών την τύχη των υπολοίπων, δηλαδή να το αφήσετε να καταστραφεί τελείως και κάποιος μετά να το πάρει κοψοχρονιά, λέμε τώρα.
ThrakiToday Xanthi

ThrakiToday Xanthi

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.