GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μπατάκ Σαμπάν. Ο νέος σωτήρας της μειονότητας στην Θράκη. Να πάρει μέτρα άμεσα, το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Και ξαφνικά, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης ησύχασε από τον μπαμπά Μπατάκ, όπου με τις άναρθρες κραυγές του στις συνεδριάσεις του...

Και ξαφνικά, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης ησύχασε από τον μπαμπά Μπατάκ, όπου με τις άναρθρες κραυγές του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, πίστευε ότι ήταν ο ηγέτης της μειονότητας στην Ξάνθη,  μη πούμε και σε όλη την Θράκη. Ο άνθρωπος βέβαια  έκανε  την δουλειά του και χάρη στις άναρθρες κραυγές και διατυμπανισμούς του περί Τούρκων Δυτικής Θράκης,  έβγαζε μεροκάματο από πηγές που όλοι γνωρίζουν, αλλά κανένας δεν τολμά να αναφέρει γιατί οι δημοκρατικότατοι νόμοι αυτής της Χώρας εφαρμόζονται μόνο σε αυτούς που σέβονται την παρουσία και την διαφορετικότητα του άλλου.
Και κει που ησύχασε ο τόπος από τις διχαστικές συμπεριφορές του μπαμπα Μπατάκ … τσουπ και εμφανίσθηκε ο γιος Μπατάκ ο οποίος μίλησε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,  εξ ονόματος όλης της μειονότητας στην Ξάνθη, καταργώντας στην ουσία τους Πομάκους και τους Ρωμά που σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες απαρτίζουν την θρησκευτική μειονότητα στην Θράκη.
Αυτός ο φέρελπις πολιτικός νέος, αυτοχρήστικε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ως επικεφαλής της μειονότητας, μιλώντας εξ ονόματός της, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, σπέρνοντας μίσος μεταξύ των ήρεμα συνοικούν των στην Ξάνθη.
Η Ξανθιώτες είτε είναι χριστιανοί είτε είναι μουσουλμάνοι, απαιτούν από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να βάλλουν στην θέση του τον κ. Μπατάκ ο οποίος προσπαθεί να σπείρει το μίσος μεταξύ των Ξανθιωτών.
Είναι απαίτηση του λαού της Ξάνθης, αυτό το νεαρό ζωντανό,  να πάψει να σκούζει και να προκαλεί στον χώρο όπου συζητλα τα προβλήματα της καθημερινότητας όλων των Ξανθιωτών, ανεξάρτητα σε ποιόν θεό πιστεύει ο καθένας και είναι υποχρέωση όλου του πολιτικού κόσμου της Ξάνθης μα απομονώσει αυτήν την ακραία φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο εν λόγω κύριος που εκπροσωπεί το 10% περίπου του Ξανθιώτικου Λαού, θα πρέπει να μιλά και να παίρνει θέση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το 10% του εκλογικού Σώματος της Ξάνθης που ψήφισε την παράταξη που τώρα αυτός ηγείτε. Αφού δεν μπορεί να σεβαστεί των εαυτό του παρουσιάζοντας τις θέσεις του προξενείου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, είναι καλό να σεβαστεί το 10% των Ξανθιωτών που ψήφισαν την παράταξη του.