GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΧΑΤΖΗΓΚΕΝ ΙΡΦΑΝ σε ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο οι φτωχοί Καπνοπαραγωγοί της Ορεινής Ξάνθης!

Και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ιρφάν Χατζηγκενέ, πήρε θέση στο κοινωνικό θέμα που έχει προκύψει με τους...


Και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ιρφάν Χατζηγκενέ, πήρε θέση στο κοινωνικό θέμα που έχει προκύψει με τους εδώ και ένα χρόνο απλήρωτους καπνοπαραγωγούς της Ορεινής περιοχής της Ξάνθης. Ιδού και τι αναφέρει σε έντονη διαμαρτυρία του που εστάλη και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αποστόλου. 

«Κατόπιν διαμαρτυριών εκπεφρασμένων σε μένα προσωπικά, από πολίτες της ευρύτερης περιοχής του δήμου Μύκης, θέλω να επισημάνω και να υπενθυμίσω σε όσους έχουν μικρή μνήμη το εξής:
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο κύριος Παππάς και οι τοπικοί κυβερνώντες έδιναν υποσχέσεις, για την αποπληρωμή των χρεών της καπνικής Μιχαηλίδη, προς τους καπνοπαραγωγούς της Ορεινής Ξάνθης.




Ένας χρόνος δύσκολος για τους ανθρώπους αυτούς που μόχθησαν αλλά δεν είδαν τους καρπούς των κόπων τους.
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει έχοντας μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα; Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να πληρώνει τους λογαριασμούς του και να είναι τυπικός απέναντι στο ελληνικό κράτος, όταν εργαζόμενος σκληρά μεν στα λιγοστά στρέμματα γης, που διαθέτει για να καλλιεργεί, έχει μηδενικές απολαβές δε.
Ο βραχνάς των συμπολιτών μας μοιάζει να μην έχει τέλος και είναι χρέος δικό μας, να το δώσουμε αυτό το τέλος. Εμείς πρέπει επιτέλους να ακούσουμε τα προβλήματα τους και να δράσουμε προς την επίλυσή τους.

Ξανθή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Α' Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης»