GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Δράμας

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Δράμας.. Γνωρίζεται ότι την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσ...

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Δράμας..

Γνωρίζεται ότι την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας μας και στη τακτική να βρισκόμαστε κοντά στα κατά τόπους μέλη και τα προβλήματα των περιφερειακών υπηρεσιών, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας, στο Παρανέστι.

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΑ.ΑΜΘ και Γ΄ Αντιπρόεδρος ΠΟΑΞΙΑ Α/Υ κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑ.ΑΜΘ Α/Β΄ κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, ο Αντιπρόσωπος μας στην ΠΟΑΞΙΑ Α/Β΄ κ. ΚΩΤΗΣ Κων/νος και ο υπεύθυνος Εκδόσεων-Ιστοσελίδας και μέλος της Γραμματείας Ανθ/μων της ΕΑ.ΑΜΘ Ανθ/μος κ. ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος. Ο Διοικητής του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Δράμας και μέλος της Ένωσης Α/Α΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός, μας υποδέχτηκε αρχικά στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας μαζί με τους λοιπούς Αξιωματικούς & Ανθυπαστυνόμους της ΕΑ.ΑΜΘ.
Ακολούθως συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζουν κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους με κυριότερο τη πρόσφατη μείωση του αποσπασμένου αστυνομικού προσωπικού στο Κέντρο, αλλά και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, τις γενικότερες περικοπές οικονομικών δαπανών, τη λήξη της σύμβασης καθαριότητας, τη λήξη των συμβάσεων επιστημονικού προσωπικού (γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί), τα ανεπαρκή αριθμητικά και πεπαλαιωμένα υπηρεσιακά οχήματα, τα προβλήματα με τις διαδικασίες ασύλου και άλλα ειδικότερα θέματα. Για το σκοπό αυτό, δηλώθηκε η έμπρακτη θεσμική μας στήριξη στην ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων που καταγράφηκαν με τον σχηματισμό – υποβολή το αμέσως επόμενο διάστημα, ενός Ειδικού Υπομνήματος προς την πολιτική και φυσική ηγεσία, τους Βουλευτές του Νομού αλλά και τους τοπικούς φορείς Δράμας.