GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λαός που ξεχνά την ιστορία του,είναι καταδικασμένος να τη ξαναζήσει…

Με μικρή προσέλευση πολιτών τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στο μνημείο των ηρώων της Ξάνθης η εκδήλωση για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της...




Με μικρή προσέλευση πολιτών τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στο μνημείο των ηρώων της Ξάνθης η εκδήλωση για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πώς ο Ελληνικός Λαός έχει κοντή μνήμη και στα σχολεία, όπως δείχνουν τα πράγματα, το Υπουργείο Παιδείας της παρούσας κυβέρνησης, δίνει προτεραιότητα στην εμπέδωση από τους μαθητές για τις «πολυμορφικές» οικογένειες και όχι να βάζει στην μνήμη των παιδιών την διδαχή της ιστορίας του τόπου, σε μία γιαλαντζί ένδειξη «προοδευτισμού».

Στην εκδήλωση της Κυριακής δεν παρέστησαν οι δήμαρχοι Τοπείρου και Αβδήρων όπου, θαρρεί κανείς πώς δεν εκπροσωπούν στην επικράτεια τους θύματα της Τουρκικής θηριωδίας, όπως επίσης δυστυχώς τους Μικρασιάτες, εκπροσώπησαν μόνο μέλη του ΔΣ και καθόλου μέλη του Συλλόγου παραπέμποντας δυστυχώς στην ρήση που λέει «Λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει». Ευχόμαστε ολόψυχα, ούτε τα παιδιά μας και τα παιδιά τους να μην νιώσουν στο «πετσί» τους αυτά που πέρασαν οι Συνέλληνες της Μικρασίας.