GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακόμη ένα «καθώς πρέπει» ανθρωποειδές που αποπλανούσε μαθήτριες

ΣΕ ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που αποπλανούσε τις μαθήτριες του [εικόνες] Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα σ...



ΣΕ ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που αποπλανούσε τις μαθήτριες του [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του καθηγητή που αποπλανούσε κοριτσάκια σε ωδείο των Βορείων Προαστίων.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δράκο, γεννημένο στις 26-5-1957 στην Αθήνα.

Τα στοιχεία του καθηγητή μουσικής δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Στη σύλληψη του 60χρονου προχώρησε το βράδυ της 31ης Αυγούστου η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για καθηγητή μουσικής, σε ωδείο των βορείων προαστίων, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του. Μάλιστα, τις πράξεις του διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η δράση του καθηγητή αποκαλύφθηκε όταν μία από τις μαθήτριες του ηλικίας 9 ετών διαμαρτυρόταν το τελευταίο διάστημα και δεν ήθελε να πάει στο Ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν δύο ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών. Σημειώνεται ότι ο 60χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από την έρευνα στο σπίτι του 60χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, ένα δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ’ εξακολούθηση.