GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Π. Λύρατζης σε χρέη … τροχονόμου

Κυριακή απόγευμα ο κόσμος εκινείτο επί της Κωνσταντινουπόλεως με προορισμό την πλατεία Μητροπόλεως για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις κ...



Κυριακή απόγευμα ο κόσμος εκινείτο επί της Κωνσταντινουπόλεως με προορισμό την πλατεία Μητροπόλεως για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και να χαρεί το κέφι που πηγάζει, ανακατεμένο τον πολιτισμό με τα σουβλάκια και κρασί.

Κάποια στιγμή όχημα Ι.Χ. με αριθμό κυκλοφορίας από την Δράμα εκινείτο προς την κατεύθυνση της κεντρικής πλατείας, δημιουργώντας πρόβλημα στους πεζούς και τις μανάδες με τα καρότσια, αφού ο σχεδιασμός της τροχαίας προβλέπει ότι κατά την διάρκεια των γιορτών παλιάς πόλης και από συγκεκριμένες ώρες και μετά, η κυκλοφορία οχημάτων απαγορεύεται.

Στην Κωνσταντινουπόλεως εκινείτο αργά με την βέσπα ο Πασχάλης Λύρατζης, πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ελέγχοντας αν μπήκαν τα κάγκελα στα σημεία απαγόρευσης κίνησης των οχημάτων. Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, μόλις συνάντησε το Ι.Χ. στο ύψος περίπου της «παραλίας», σταμάτησε το όχημα, κάτι είπε στον οδηγό – η απόσταση από εμάς αρκετά μεγάλη οπότε δεν ακούσαμε τι ειπώθηκε μεταξύ του Λύρατζη και του οδηγού και σε λίγο, είδαμε το όχημα να κάνει επί τόπου στροφή και να κινείτε συνοδευόμενο από τον … τροχονόμο Λύρατζη προς την γέφυρα του Σαμακώβ.

Και σίγουρα, όσο εύπεπτο και αν ακούγεται ή γράφετε το κείμενο, η ουσία είναι ότι ο Πασχάλης Λύρατζης σε όλη την διάρκεια των γιορτών της παλιάς πόλης είναι στο πόδι.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τον Λύρατζη και τους συνεργάτες του για το ενδιαφέρων και το νιάσιμο.

Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι. Μπορούσε ίσως να γίνει καλλίτερο ή όχι. Όμως, είναι αυτό που υλοποιείτε και υλοποιείτε με ευσυνειδησία και ενδιαφέρων από την πλευρά τους του Κέντρου Πολιτισμού.

Να συγχαρούμε λοιπόν τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού αλλά και τους συνεργάτες του.