facebook

Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
Recent

Το τραίνο του Τσίπρα δεν θα σφυρίξει για … ΒουλγαρίαΕίναι λυπηρό να βλέπεις τον Πρωθυπουργό της Χώρας σου, να βάζει την υπογραφή του σε μία διακρατική συμφωνία να ξέρει ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία ούτε στην … άλλη ζωή και ελλείψει άλλου πολιτικού παραμυθιού και ψέματος, απλά βάζει την υπογραφή του σε μία διακρατική συμφωνία. Αυτό και αν είναι κατάντια.

Το γιατί το τραίνο της Σιδηροδρομικής Εγνατίας δεν θα σφυρίξει, το ξέρει ο ίδιος ο Τσίπρας που υπέγραψε και είναι γνωστό, έχει αναλυθεί από τους ειδικούς και τους τεχνοκράτες, οπότε εμείς οι κοινοί θνητοί ότι και αν πούμε περισσεύει.

Είναι λυπηρό όχι μόνο γιατί ο κ. Τσίπρας προσπάθησε για μία ακόμη φορά να ταΐσει σανό στους πολίτες της Α.Μ.Θ. που του εμπιστεύθηκαν την τύχη τους και την τύχη των παιδιών τους, αλλά είναι ακόμη ποιο λυπηρό το γεγονός ότι τα στελέχη του στην Ξάνθη πιστεύουν ότι προσφέρουν στο κόμμα καλές υπηρεσίες μεταφέροντας στους Ξανθιώτες το ψέμα του Τσίπρα.

Είναι κρίμα που τα εδώ τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με επιστολές που αποτυπώνουν πλέον την αποτυχία τους να πούνε «πιστευτά» ψέματα, μεταφέροντας μέσα στα σακίδια τους, την αδυναμία να πείσουν τους συμπολίτες τους, τους φίλους τους ακόμη και τους ομοϊδεάτες τους όσοι από αυτούς έμειναν.

Προφανώς ο συντάκτης του παρα…ΣΥΡΙΖΑ ξεχνά δύο βασικά πράγματα. Πρώτον ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζγναφέρης έχει το δικαίωμα να μην μπει στην διαδικασία να φάει … και άλλο κάρβουνο. Δηλαδή κουτόχορτο.

Δεύτερον ο Περιφερειάρχης είναι θεσμικό πρόσωπο, προσπαθεί να κάνει την δουλειά του δυστυχώς για τον τόπο μέσα από τους Υπουργούς της Κυβέρνησης και αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος έγινε ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ θα το ήθελαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να βγάλουν Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο αλλά οι Ξανθιώτες έπαψαν προ πολλού να τρώνε κουτόχορτο.

Όπως είναι φυσικό (παλιά μου τέχνη κόσκινο) ο συντάκτης της ανακοίνωσης νομίζει πώς βάζοντας τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη να «τσακωθούν» θα ωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα «βάζω λόγια», τα κάνουν κάτι γιαγιάδες κουτσομπόλες οι οποίες σαφώς και δεν έχουν ιδέα από πολιτική.

Και τέλος αγαπητέ συντάκτη του παρα … ΣΥΡΙΖΑ το τραίνο σας δεν θα σφυρίξει.

Δεν θα σφυρίξει γιατί δυστυχώς, για να σφυρίξουν τα τραίνα, κάποιος πρέπει να δουλέψει. Μεταξύ μας δουλειά και ΣΥΡΙΖΑ της θεωρίας δεν πάνε μαζί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΦΙΡΙΓΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»

Απουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας για την κατασκευή της σιδηροδρομικής Εγνατίας. «…ενός έργου πραγματικά μεγάλου και σημαντικού που εφόσον πραγματοποιηθεί θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Περιφέρειας και της ευρύτερης περιοχής, Βόρειας Ελλάδας και Βαλκανίων», όπως είπε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χ. Μέτιος.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το σπουδαίο έργο και πρόσθεσε ότι στηρίζει την υλοποίηση του έργου αναμένοντας την υπογραφή των συμβάσεων. Ένα έργο που προβλέπει τη σύνδεση 3 λιμανιών της Β. Ελλάδας, ( Θεσ/νίκης, Καβάλας, Αλεξ/λης) με τα λιμάνια Μπουργκάς, Βάρνας και Ρούσε.

Προφανώς οι πολιτικές εκτιμήσεις του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη βρίσκονται σε …διάσταση. Ο πρώτος με ευθύνη απέναντι στον τόπο, επιδεικνύοντας στοιχειώδη πολιτική ευθυκρισία και πολιτισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, όμως, κάθισε στο γραφείο του, από το οποίο… δεν πέρασε κανείς 3 χρόνια τώρα, προφανώς δεν πέρασαν ούτε οι κυβερνητικοί ιθύνοντες του δικού του κομματικού χώρου και κουτσοπορεύεται με τα υπόλοιπα των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως δηλώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλογίζεται για το μέγεθος του έργου της Σιδηροδρομικής Εγνατίας που απαιτεί χρόνο, χρήμα, προγραμματισμό και άπειρες αδειοδοτήσεις. Διαπιστώνει με απόγνωση το μέγεθος της γραφειοκρατίας, πριν πατήσει το πλήκτρο του υπολογιστή του!

«Πού να μπλέκεις τώρα», προσθέτουμε εμείς!

Ασφαλώς μέσα στο κλίμα της απίστευτης πολιτικής ένδειας, της ανυπαρξίας και της μη ανάληψης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για κάτι σημαντικό και χρήσιμο για τον τόπο, πέρα από τις εργολαβικές διεκπεραιώσεις των γνωστών δρόμων, προβαίνει σε σημαντικές διαπιστώσεις. Τόσες δεκαετίες κατοχής του κράτους από τις κυβερνήσεις του δικού του κομματικού χώρου, και των συμμάχων τους εσχάτως, κληροδότησαν την έλλειψη οραματισμού και αναποτελεσματικότητας στην πραγματοποίηση έργων, μεγάλων και σημαντικών για το Δημόσιο συμφέρον.

Απέναντι στην πολιτικά μίζερη στάση αντιπαρατάσσουμε γεγονότα.
Ιονία Οδός,
Ολυμπία Οδός,
Μετρό Θεσ/νίκης,
Έργα τελματωμένα που η κυβέρνηση της Αριστεράς ολοκληρώνει, ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία, τα προσκόμματα, την έλλειψη του πακτωλού χρημάτων που διέθεταν οι δικές σας κυβερνήσεις. Ολοκληρώνει και παραδίδει στον ελληνικό λαό. Δεν δικαιολογεί την αναποτελεσματικότητα όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.

κε Αντιπεριφερειάρχα σας έχουμε ένα νέο. Το τρένο θ α σφυρίξει τρεις φορές!
ThrakiToday Xanthi

ThrakiToday Xanthi

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.