GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βρέθηκε η άτρακτος σε γκρεμό. Ζευγάρι Ουκρανών στη πιλοτήριο δεν γνωρίζουμε άν είναι ζωντανοί

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής πλησιάζουν στον τόπο του ατυχήματος. Ευχές να είναι ζωντανό το ζευγάρι των Ουκρανών που βρίσκονταν στο πιλο...


Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής πλησιάζουν στον τόπο του ατυχήματος. Ευχές να είναι ζωντανό το ζευγάρι των Ουκρανών που βρίσκονταν στο πιλοτήριο


Όπως δείχνουν τα πράγματα τα αεροσκάφοι είναι τύπου CT2K, με δύο άτομα πλήρωμα που απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη και είχαν προορισμό την Ρουμανία και το ένα που εξαφανίστηκε εντοπίστηκε πρίν από λίγο σε γκρεμό στην περιοχή της Κερασιάς πέντε χιλιόμετρα μακρυά από την Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τον Σ. Τσιακίρογλου, μέλος της αερολέσχης Ξάνθης, τα υπερελαφρού τύπου αεροσκάφη, έρχονται κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης από την Ουκρανία και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε, η ορατότητα ήταν καθαρή και επρόκειτο να ανεφοδιαστεί με καύσιμα στην Ρουμανία.

Αυτήν την στιγμή δύο πυροσβεστικά οχήματα οδεύουν προς τον τόπο του δυστυχήματος

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.

Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Στις 17:00 το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου. Αυτό διότι η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ant1news.gr.

Στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

Ο έρευνες για τα μέλη του χαμένου αεροσκάφους συνεχίζονται