GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Μετά το «σήριαλ» της δεύτερης αξιολόγησης, που επιτέλους έληξε στις 15 Ιουνίου 2017 με το «Γ...


ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!


Μετά το «σήριαλ» της δεύτερης αξιολόγησης, που επιτέλους έληξε στις 15 Ιουνίου 2017 με το «Γιούρογκρουπ» που ενέκρινε την εκταμίευση των 8,5 δις ευρώ (αυτά έπρεπε να τελειώσουν τον Δεκέμβριο του 2016 ή το αργότερο τον Μάρτιο του 2017), ο Πρωθυπουργός Τσίπρας ευχαριστημένος τάχα βγήκε στην τηλεόραση και ενημέρωσε τον «υπερήφανο» Ελληνικό Λαό ότι: «Δεν πήραμε αυτά που μας έδιναν αλλά πήραμε αυτά που θέλαμε» (Οι Τούρκοι λένε «αρά ντα μπούλ Μεμέτ αγά» !!).

Τώρα η χώρα μας, με την Κυβέρνηση των Ψευτομπολσεβίκων, μπήκε στην περιπέτεια της τρίτης και τελευταίας αξιολόγησης που περιλαμβάνει αρκετά «προαπαιτούμενα». Νέος Μαραθώνιος με περικοπές μισθών –συντάξεων, ρύθμιση εργασιακών, κατάργηση συνδικαλιστικού Νόμου, αξιολόγηση υπαλλήλων, ιδιωτικοποιήσεις, λουκέτα σε μεγάλες λιγνιτικές Μονάδες της ΔΕΗ, περικοπές επιδομάτων αναπηρίας, χορήγηση 60.000 συντάξεων και πάει λέγοντας…

Το ανήθικο Γερμανικό Ιερατείο των Βρυξελλών θα απαιτήσει και πάλι από την Ψωροκώσταινα «συμμόρφωση στις εντολές του».

Η καταστροφική άσκηση της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν προβλέψιμη για τον καθένα με στοιχειώδη πολιτική κρίση αλλά δυστυχώς οι παραμυθάδες του 3% με σύμμαχο την οργή του κόσμου από την κακοδιαχείριση και ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και με σύνθημα «ο καπιταλισμός δεν μεταρρυθμίζεται αλλά ανατρέπεται» μας έχωσε πιο βαθειά στο βόθρο των Μνημονίων.

Οι Υπουργοί του «Αλή Πασά» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας ανασχηματισμό (ο αείμνηστος χαρισματικός Ανδρέας το έλεγε «αναδόμηση») και καθημερινά αντί να εργάζονται στα Υπουργεία τους, τριγυρνούν στα κανάλια λιβανίζουν τον Αλέξη και κάνουν δηλώσεις υποσχόμενοι «ανάπτυξη», «έξοδο στις αγορές», «στήριξη των χαμηλών κοινωνικών ομάδων» και άλλα τρελά. Αδράνεια, αντιφατικότητα και στρουθοκαμηλισμός διακρίνει την Κυβέρνηση, όπως πολύ σωστά γράφει στο «Πρώτο Θέμα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Πατσόπουλος.

Το αποκαλούμενο το 2014 «χαράτσι» που μας φόρτωσαν οι «καλοί», που έγινε ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων) και τότε ο «επαναστάτης» Τσίπρας (6 Αυγούστου 2014 στην Βουλή) έλεγε με πόνο ψυχής ότι: «Στενάζουν εκατομμύρια νοικοκυριά, είναι ένας φόρος που δείχνει αναλγησία και πρέπει να καταργηθεί….» παρέμεινε όπως παρέμειναν και οι άλλοι δυσβάσταχτοι φόροι εισοδήματος, ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Η φοροδιαφυγή κάνει πάρτυ, η διαφθορά είναι στην ημερησία διάταξη και η παραοικονομία χορεύει τσάμικο.

Τα περί «επενδύσεων», «ανάπτυξης», «εξόδου στις αγορές», «καταπολέμησης της ανεργίας», «πάταξης της φοροδιαφυγής», «ποσοτικής χαλάρωσης» είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί για τους αφελείς Έλληνες φορολογούμενους.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει, όπως γράφει ο καθηγητής Χρήστος Γιανναράς, είναι να ξαναεκλεγούν !!!

Χρειαζόμαστε ένα «έξυπνο» Κράτος που θα λειτουργεί υπέρ του πολίτη. Τι είναι όμως «έξυπνο» Κράτος; Θα αναφερθούμε άλλη φορά γι’ αυτό.

Τώρα ζούμε σ’ ένα «μπατιρημένο» Κράτος, όπου το Σύνταγμα δεν εφαρμόζεται, οι Νόμοι καταπατούνται, οι εγωισμοί, τα μίση και τα συμφέροντα των πολιτικών δεν έχουν αρχή και τέλος και στο φινάλε οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Ο Κοινοτικός Επίτροπος Πιέρ Μοσχοβισί (δήθεν φιλέλληνας κι’ αυτός), δήλωσε στις 9 Σεπ 2017 ότι: «Η Ελλάδα θα παραμείνει υπό εποπτεία, δηλαδή κηδεμονία από τους δανειστάς, μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων». Με άλλα λόγια μέχρι το 2050 !!! Φοβάμαι ότι ελάχιστοι συνειδητοποιούν αυτήν την τραγική πραγματικότητα! Όσο θα βαθαίνει η κρίση τόσο η Κυβέρνηση θα συμπεριφέρεται πιο αυταρχικά. Θα επιχειρεί με κάθε τρόπο να ελέγξει τον Τύπο, την Δικαιοσύνη, τον Στρατό, τα Σώματα Ασφαλείας και θα δημιουργεί την δική της τάξη Κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών.

Ο Καρανίκας και οι «Δημογέροντες» του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης και Στέλιος Παππάς με τους Μουζίκους τους δουλεύουν γι’ αυτό. Προσλήψεις, μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, τροπολογίες που διευκολύνουν, εξεταστικές επιτροπές αποπροσανατολισμού, δημιουργούν το πελατειακό κράτος !!!

* Τα εγκαίνια τμημάτων Εθνικών Οδών, νέων δήθεν σιδηροδρομικών γραμμών στα Βαλκάνια, η επίσκεψη του Γάλλου Μακρόν στην Αθήνα και οι ομιλίες στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ το κλίμα και την ιδιαίτερα δυσάρεστη καθημερινότητα του Έλληνα φορολογούμενου.

Το κλίμα θα αλλάξει με τις Εθνικές Εκλογές (όταν γίνουν) που δεν θα κερδίσει ο Τσίπρας και κυρίως μετά τις δεύτερες εκλογές που θα διεξαχθούν με απλή αναλογική και θα γίνει της… Σουλτάνας !!!

Νικόλαος Φωτιάδης
Έλληνας Αγρίως φορολογούμενος