GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ι. Καμαρίδης προειδοποιεί για δεύτερη φορά. «Ελπίζω την τρίτη φορά να μην έχουμε θύματα»

Στην συνομιλία μας με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ξάνθη- Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, σήμερα το πρωί, καταγράψαμ...



Στην συνομιλία μας με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ξάνθη- Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, σήμερα το πρωί, καταγράψαμε την αγωνία του για το τι μέλλει γενέσθαι, με αφορμή την πτώση της γέφυρας στον Ίασμο, αν, ω μη γένοιτο, στην γέφυρα των Κιμερίων, τώρα που άρχισε και η σχολική περίοδος, γκρεμιστεί η γέφυρα, έχοντας πάνω της παιδάκια … «Το έθεσα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Τους τόπα. Δεν με άκουσαν, τους το ξαναλέω. Κάντε κάτι. Καλώ όλους τους συμβούλους από τα Κεμέρια όλων των παρατάξεων, να πιέσουν, να γίνει κάτι. Να ενώσουν την φωνή τους με την δική μας ή αν θέλετε να ενώσουμε την δική μας φωνή με την δική τους, πριν θρηνήσουμε θύματα».





Με αφορμή την σοκαριστική κατάρρευση της γέφυρας Πολυάνθου στο οδικό δίκτυο Κομοτηνής-Ιάσμου, όπου από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, επαναφέρουμε το θέμα που θίξαμε προ μηνός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, αναφορικά με την γνωστή (μικρή) γέφυρα των Κιμμερίων.

Προσκαλούμε την δημοτική αρχή να εξετάσει σοβαρά το θέμα και να προβεί στην κατασκευή νέας γέφυρας στα Κιμμέρια που θα εξυπηρετεί τους πεζούς και ιδιαίτερα τα παιδιά των σχολείων.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε τους συναδέλφους όλων των δημοτικών παρατάξεων που εξελέγησαν και εκπροσωπούν τον οικισμό των Κιμμερίων να συνδράμουν στην προσπάθειά μας ώστε να ευαισθητοποιηθεί η δημοτική αρχή και να κατασκευάσει -όπως είχε υποσχεθεί- νέα γέφυρα.

Τα “δάκρυα” και τα λόγια κατόπιν εορτής θα είναι άχρηστα. Πριν θρηνήσουμε λοιπόν θύματα καλούμε να πραγματοποιήσετε κ. δήμαρχε του δήμου Ξάνθης την υποχρέωσή σας και την υπόσχεσή σας για ένα έργο που έπρεπε ήδη να είχε υλοποιηθεί.

Για την δημ. παράταξη

Ξάνθη-Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ιπποκράτης Καμαρίδης

Χρυσούλα Δημούδη