GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορεστιάδας

Το Σ.Δ.Ε. Ορεστιάδας είναι Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο οποίο μπορούν να φοιτήσουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας το...



Το Σ.Δ.Ε. Ορεστιάδας είναι Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο οποίο μπορούν να φοιτήσουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι απόφοιτοι Δημοτικού Σχολείου ή δεν ολοκλήρωσαν το Γυμνάσιο.
Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Ορεστιάδας ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και συνεχίζονται για όλο το Σεπτέμβριο. Καλούμε όσους επιθυμούν να εγγραφούν να προσέρχονται στο Σ.Δ.Ε. Ορεστιάδας, στη διασταύρωση των οδών Ευριπίδου – Ζίγκμπουργκ & Μ. Μπότσαρη (πρώην στρατόπεδο Σταθάτου), καθημερινά κατά τις ώρες 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. και 6:30 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
τίτλος σπουδών (απολυτήριο δημοτικού ή πιστοποιητικό σπουδών Γυμνασίου).
πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2552023393 ή 6945773915 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. και από τις 6:30 μ.μ – 8:00 μ.μ.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορεστιάδας είναι Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο οποίο μπορούν να φοιτήσουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Απευθύνεται σε απόφοιτους Δημοτικού Σχολείου ή σε όσους δεν ολοκλήρωσαν το Γυμνάσιο.

Η φοίτηση διαρκεί 18 μήνες (δύο σχολικά έτη). Το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα καλύπτει 25 διδακτικές ώρες και είναι απογευματινό, από τις 4:30 μ.μ έως τις 8:30 μ.μ.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διετούς φοίτησης του εκπαιδευομένου οδηγεί στην απόκτηση τίτλου ισότιμου με το απολυτήριο του Γυμνασίου.