GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών της Αλεξανδρούπολης στις εκδηλώσεις του Ερυθρού Σταυρού

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών είναι αφιερωμένο στα Ατυχήματα στο Σπίτι και στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 9 Σεπτ...


Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών είναι αφιερωμένο στα Ατυχήματα στο Σπίτι και στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 120 Ερυθροί Σταυροί σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις με στόχο να τονιστεί η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών στην καθημερινότητά μας.

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Μιαούλη (έναντι της Δημαρχίας) και ώρα 10.00π.μ. με 12.00 μ.μ. από το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης επίδειξη Πρώτων Βοηθειών σε ατυχήματα στο σπίτι για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες συμμετέχουμε στις Πανελλαδικές εκδηλώσεις για τηνΠαγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών με διήμερες Αιμοδοσίες Σαββάτου και Κυριακής.

α)Το πρωί του Σαββάτου από τις 09:00 έως στις 13:30 μπροστά στο Δημαρχείο η κινητή μονάδα « Η Αγάπη πάει Παντού», το απόγευμα από 17:30 έως 20:30 στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

β)Την Κυριακή πρωί στον 3ο όροφο του ΠΓΝΕ, από τις 08:30 έως στις 14:30 και απόγευμα από 17:30 έως 20:30 στο «ΠΓΝΕ» Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μοναδική πηγή ζωής για τους χρόνια πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας, παράλληλα δε, βελτιώνει και την υγεία των Εθελοντών Αιμοδοτών.