GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έργα στον οδικό άξονα «Ορεστιάδα – Βάλτος – Φυλάκιο»

Αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης έργων, που αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών και φθορών επικίνδυνων σημείων τ...



Αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης έργων, που αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών και φθορών επικίνδυνων σημείων του οδικού άξονα «Ορεστιάδα – Βάλτος – Φυλάκιο» (τμήμα χ.θ. 15+300 έως χ.θ. 22+150).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του Επαρχιακού Οδικού δικτύου Βάλτου – Ορεστιάδας, Επαρχιακού Οδικού δικτύου Φυλακίου – Ριζίων – Κόμβου Καστανεών και Επαρχιακού Οδικού δικτύου Κυπρίνου – Μεγάλης Δοξιπάρας – Χανδρά – Βάλτο.
Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει με σήμανση όπου θα είναι σαφής ο ορισμός της ζώνης έργων και θα διασφαλίζεται η ομαλή ροή των διερχόμενων οχημάτων, για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων.
Για την ενημέρωση της παράκαμψης θα τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα «ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΒΑΛΤΟΣ – ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ Ε.Ο. 51 -ΡΙΖΙΑ».
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από 04-09-2017 (έναρξη εργασιών), μέχρι την ολοκλήρωση – αποπεράτωση των ως άνω εργασιών (διάρκειας περίπου δύο μηνών), έως την 04-11-2017.