GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού των 98ων ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού των 98ων ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Διήμερος γενικός σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί τη...


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού των 98ων ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Διήμερος γενικός σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί της 3ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου 4ης Οκτωβρίου. Φωταγώγηση Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 3ης έως και της 4ης Οκτωβρίου. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα φωταγωγηθεί η πόλη της Ξάνθης με τη φροντίδα του Δήμου Ξάνθης.

Ώρα 11:00

Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από σχολεία, προσκόπους, οδηγούς, αντιπροσωπείες όλων των οργανώσεων, συλλόγων, σωματείων και ιδρυμάτων.

Τιμές θα αποδώσει η φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.

Ώρα 18:30

Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Ώρα 19:00

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονος.

Ώρα 20:30

Δημαρχείο Ξάνθης

Εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων.



ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ώρα 07:00

Ανάκρουση Εωθινού από τις φιλαρμονικές του Δ’ Σ.Σ. και του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.

Ώρα 08:00

Έπαρση σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Τιμές θα αποδώσει τμήμα Στρατού και η Φιλαρμονική του Δ’ Σ.Σ.

Ώρα 10:30

Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Του Τιμίου Προδρόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονος.

Εκφώνηση πανηγυρικού από τον κ. Λεωνίδα Βλασακούδη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό.

Ώρα 11:00

Δημαρχείο Ξάνθης. Δεξίωση.

Ώρα 12:00

Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονος.

Κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Περιφερειάρχη, τον Στρατηγό Δ/τη Δ’ Σ.Σ., τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/τη, το Δ/τη Πυροσβεστικής, το Λιμενάρχη, από τον Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, το Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, τις εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις, τον Ε.Ε.Σ. Παράρτημα Ξάνθης, κτλ.

Ώρα 12:15

Παρέλαση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εθελοντριών Αδελφών Ε.Ε. Σταυρού, Εφέδρων Πολεμιστών, Πολεμιστών Εθνικής Αντίστασης, μαθητών, φοιτητών, προσκόπων, στρατού, μπροστά από τους επισήμους στην Πλατεία Ελευθερίας.

(Υπεύθυνος πολιτικής παρέλασης: κ. Γκαγκαλίδης Δημήτριος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής).

Ώρα 18:00

Υποστολή σημαίας. Τιμές θα αποδώσει τμήμα Στρατού και η Φιλαρμονική του Δ’ Σ.Σ.