GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 8 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Με 8 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δή...


Με 8 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση του πρακτικού Νο 2 για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για τη «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 – Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου»(εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας).

Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών).


Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών).


Έγκριση της μελέτης του έργου: “Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στα νεκροταφεία του οικισμού Γενισέας” καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού(εισηγητής: Πρόεδρος).


Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ» (εισηγητής: Πρόεδρος).


Έγκριση της μελέτης του έργου:«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ» καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγητής: Πρόεδρος).


Αναπροσαρμογή τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2018 και εφεξής (εισηγητής: Πρόεδρος).


Εξουσιοδότηση δικηγόρων για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).