GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



4ο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή 4.900 δρομέων

Με την συμμετοχή τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων δρομέων θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου το 4ο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη που δι...



Με την συμμετοχή τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων δρομέων θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου το 4ο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη τύπου των διοργανωτών σήμερα το μεσημέρι.
Το φετινό Run Greece περιλαμβάνει αγώνες 5χλμ και 10χλμ, αλλά και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά.
«Οι στόχοι που τέθηκαν όπως η ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στον Έβρο, η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας πολιτών καθώς και η προβολή της Αλεξανδρούπολης πανελλαδικά έχουν επιτευχθεί,» ανέφερε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστας Πατερόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «το Run Greece είναι σημείο αναφοράς για τους Έλληνες δρομείς».
Φέτος για πρώτη φορά οι είκοσι πρώτοι δρομείς από τις επτά πόλεις όπου πραγματοποιείται το run Greece θα συμμετέχουν στον τελικό αγώνα της Αθήνας για να κερδίσουν ένα επιπλέον μπόνους που θα διατεθεί στον επιλεγμένο σύλλογο. Για την Αλεξανδρούπολη ο ΚΟΤΙΝΟΣ , ο σύλλογος αθλητών ΑμεΑ είναι αυτός που θα επιχορηγηθεί από έσοδα του run της πόλης.
 Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ η Ελένη Δημούδη καλωσόρισε το Run Greece στην Αλεξανδρούπολη και εξέφρασε τη στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση που τη χαρακτήρισε μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.
Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, επεσήμανε πως το run Greece είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών φορέων με μια ιδιωτική εταιρεία που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου και έχει εξασφαλισμένη επιτυχία με τη δεδομένη στήριξη του Δήμου.

Επίσης εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΓΑΣ Θράκης εξέφρασαν τη δεδομένη στήριξή τους στον αγώνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων τους για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Στο πλευρό των διοργανωτών η Τροχαία Αλεξανδρούπολης και ο Στρατός που θα συμβάλλουν στην ασφαλή έκβαση του αγώνα.
Ο πρόεδρος του ΚΟΤΙΝΟΣ εξέφρασε την ευχαρίστησή του στο μεγάλο χορηγό του run Greece, τη Wind και ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλους όσους θα συμμετέχουν.

Να θυμήσουμε ότι οι εγγραφές οι οποίες ολοκληρώνονται στις 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 11πμ-2μμ και 6-9μμ στο στάδιο Φώτης Κοσμάς και το Σάββατο από 11πμ -2μμ μπροστά στο Δημαρχείο.