GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φθινόπωρο 2017 -Μαλλιά που ξεχώρισαν στα fashion shows και μπορείς να τα κάνεις στο λεπτό

Αναζητώντας ιδέες που θα μπορούσαν να ανανεώσουν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και να σας χαρίσουν εμφανίσεις εντυπωσιακέ...



Αναζητώντας ιδέες που θα μπορούσαν να ανανεώσουν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και να σας χαρίσουν εμφανίσεις εντυπωσιακές, που θα προκαλέσουν τα καλύτερα σχόλια, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις πασαρέλες που παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους μήνες από διάσημα brands στο εξωτερικό.

Γιατί στο catwalk μόδα και ομορφιά επαναπροσδιορίζονται μέσα από την αισθητική και το στιλ των σχεδιαστών αλλά και των hair artists.

Παρακάτω εμείς ξεχωρίσαμε πέντε κομψά looks που είναι εφικτό να δημιουργήσετε και μόνες σας στο σπίτι και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο, χρησιμοποιώντας απλά αξεσουάρ και εργαλεία styling. Looks που μπορείτε να υιοθετήσετε από το πρωί μέχρι και τις βραδινές σας εξόδους.

1950s quiff

Διαχρονικό και ευέλικτο. Το χτένισμα quiff έχει ρετρό και ταυτόχρονα glam rock ύφος και συνδυάζει 50’s pompadour (το χτένισμα που πήρε το όνομά του από την Madame Pompadour) με τα sleek πλαϊνά. Είναι συνδεδεμένο με σταρ όπως η Amy Whinehouse και ο Elvis Presley. Σύμφωνα με όλα όσα είδαμε στις πασαρέλες του εξωτερικού το συγκεκριμένο χτένισμα θα μας απασχολήσει πολύ τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας 2017-2018. Σπουδαίοι οίκοι όπως οι Bottega Veneta και House of Holland επέλεξαν αυτό το χτένισμα για να ολοκληρώσουν το look των δημιουργιών τους. Ταιριάζει με αλογοουρές αλλά μπορείτε να το υιοθετήσετε ακόμα και με τα μαλλιά ελεύθερα.

Space buns
Ισως φέρνουν στο μυαλό σας την Princess Leia Organa από την ταινία Star Wars όμως αυτό το διαστημικό look έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές. Επιστρέφει από τα 90’s για να κλέψει την παράσταση. Πρόκειται για μικρά κοτσάκια που συνδυάζονται είτε τα υπόλοιπα μαλλιά σας πέφτουν ελεύθερα στους ώμους σας είτε με πλεξούδες. Τα space buns αναδείχθηκαν σε επιδείξεις μόδας όπως αυτό του brand Juliana Jabour.


Black Ribbon

Αποτελούσε κάποτε ένα από τα αξεσουάρ που συνηθίζατε να φοράτε στο σχολείο. Η κορδέλα έκανε δυναμικό comeback μέσα από τις επιδείξεις μόδας των οίκων υψηλής ραπτικής για τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας 2017-2018, για να γίνει ένα από τα πιο πρακτικά must follow τρεντς, ξεφεύγοντας πια από το κοριτσίστικο ύφος και δίνοντας ένα πιο κομψό, αριστοκρατικό και σοφιστικέ στιλ στις εμφανίσεις σας χάρη στο μαύρο της χρώμα. Βελούδινη ή σατέν προκαλεί ενδιαφέρον και ταιριάζει σε οποιοδήποτε χτένισμα. Μπορείτε για παράδειγμα να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά ή χαμηλό κότσο ή να τα αφήσετε ακόμα κι ελεύθερα διατηρώντας τον όγκο τους. Το black ribbon trend το είδαμε στα σόου οίκων όπως Temperly, Emilia Wickstead, Tory Burch, ενώ ο οίκος Marchesa έκανε τη διαφορά και προτίμησε κορδέλες σε lime green απόχρωση.


Special εφέ

Μερικά από τα beauty looks που δημιουργούν οι άνθρωποι των backstage στα fashion shows είναι πιο παιχνιδιάρικα και πιο τολμηρά και σας προκαλούν να βάλετε λίγο χρώμα, έστω και προσωρινά, στα μαλλιά σας, δημιουργώντας special εφέ. Ετσι, τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας 2017 -2018 μπορείτε να αποκτήσετε ανταύγειες στα μαλλιά σας ή να αλλάξετε ολοκληρωτικά το χρώμα τους χρησιμοποιώντας ημιμόνιμες βαφές που θα βρείτε στην αγορά. Από το καναρινί κίτρινο και το ηλεκτρίκ μπλε ως το φούξια, το πορτοκαλί αλλά και τα παστέλ, η παλέτα τα έχει όλα.