GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



1,5 ευρώ «καπέλο» στον ΕΝΦΙΑ. Πόσα «νταβατζιλίκια» να αντέξει ο Έλληνας;

Με «καπέλο» ο ΕΝΦΙΑ στον γκισέ της τράπεζας. Ήτοι 5 δόσεις Χ 1,5= 7,5 ευρώ στο σύνολο. Ποιο ακριβώς τελικά ο ΕΝΦΙΑ. Η κοροϊδία από την ...



Με «καπέλο» ο ΕΝΦΙΑ στον γκισέ της τράπεζας. Ήτοι 5 δόσεις Χ 1,5= 7,5 ευρώ στο σύνολο. Ποιο ακριβώς τελικά ο ΕΝΦΙΑ.

Η κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου προς τους δυστυχείς Έλληνες σε όλο της το μεγαλείο. Οι δυστυχείς Έλληνες καλούνται να πληρώσουν έναν … αναγνωρισμένο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Χώρας, άδικο φόρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δεχτήκαμε από συμπολίτες μας σήμερα το πρωί οι οποίοι σαν νοικοκυραίοι που είναι πήγαν να ταχτοποιήσουν την «υποχρέωση» τους απέναντι στο κράτος … αυτό τους τα «παίρνει» με καπέλο.

1,5 ευρώ την δοσοληψία χρεώνει συγκεκριμένη τράπεζα της Ξάνθης κάθε φορά που ο φουκαράς φορολογούμενος πάει να πληρώσει τον «οικοδομοκτόνο» ΕΝΦΙΑ.

Δηλαδή το ίδιο το κράτος χρησιμοποιεί την ρήση «με ένα σμπάρο δύό τρυγόνια», και μαζεύει λεφτά στα κρατικά ταμεία, παίρνοντας από την αγορά και την τελευταία οικονομική ικμάδα των πολιτών και δίνει το φιλί της ζωής στις τράπεζες οι οποίες έχων χρυσοπληρωθεί από το αίμα του κοσμάκη.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, η αναλγησία αυτού του κράτους, έφτασε στο αποκορύφωμα της, αφού ο πολίτης δεν πάει στην Εφορία να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ για να γλυτώσει το»καπέλο» του 1,5 ευρώ και ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να στηθεί με τις ώρες στην ουρά, οπότε μηριαία διαλέγει το «καπέλο» της τράπεζας. Προφανώς σε γνώση της κυβέρνησης, η οποία εκβιαστικά παίρνει το χρήμα από την τσέπη των πολιτών και στηρίζει τις τράπεζες. Θέλει μυαλό για να το κάνεις ή να μην βάζεις το μυαλό να δουλεύει.

Διαφορετικά θα είχε στελεχώσει τις υπηρεσίες των Δ.Ο.Υ. για να εξυπηρετούνται οι πολίτες και όχι να πηγαίνουν στις τράπεζες τις οποίες σημειωτέον, ο Ελληνικός Λαός χρυσοπλήρωσε.