GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης Την 2 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:...


Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 2 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
Έγκριση δαπανών (εισηγήτρια Όλγα Φάκα).

Έγκριση του αριθμ.πρωτ.37366/2017 πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του καταστήματος 21Α στη Δημοτική Αγορά (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Έγκριση του αριθμ.πρωτ.41520/2017 πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας τμήματος κοινόχρηστου χώρου συνολικού εμβαδού 24,42τμ στην πλατεία Λαδά (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Έγκριση του αριθμ.πρωτ.41522/2017 πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας τμήματος κοινόχρηστου χώρου συνολικού εμβαδού 29,98τμ στην πλατεία Λαδά (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ξυλείας έτους 2017» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για σιδηροκατασκευές 2017» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια χρωμάτων έτους 2017» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Αποδοχή δωρεάς ακινήτου (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

Εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Ελένης Χατζηλιάδου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την παράστασή τους ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θράκης και για άσκηση έφεσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου για παράσταση και εκπροσώπηση ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, για την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του Ραμαδάν Μποζ Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πλημ/κείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).