GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με έπαθλο 1.000 ευρώ ξεκινά η λοταρία των αποδείξεων

Με έπαθλο 1.000 ευρώ ξεκινά η λοταρία των αποδείξεων Για όσους πραγματοποίησαν τον Σεπτέμβριο αγορές με ηλεκτρονικό τρόπο Τον Οκτώβριο οι...


Με έπαθλο 1.000 ευρώ ξεκινά η λοταρία των αποδείξεων
Για όσους πραγματοποίησαν τον Σεπτέμβριο αγορές με ηλεκτρονικό τρόπο


Τον Οκτώβριο οι πρώτοι 1.000 τυχεροί που πραγματοποίησαν τον Σεπτέμβριο αγορές με ηλεκτρονικό τρόπο θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό από 1.000 ευρώ ο καθένας, ενώ αυτό θα γίνει και για τους επόμενες μήνες.

Ωστόσο επειδή το υπουργείο Οικονομικών είχε προϋπολογίσει για το 2017 να διαθέσει από 1.000 ευρώ σε 12.000 τυχερούς (συνολικά 12 εκατ. ευρώ) αναμένεται να προχωρήσει σε ξεχωριστή σούπερ κλήρωση τα Χριστούγεννα, όπου εκεί θα κερδίσουν 8.000 τυχεροί από 1.000 ευρώ ο καθένας για συναλλαγές που έχουν κάνει με πλαστικό χρήμα από την 1η Ιανουαρίου έως τα τέλη Αυγούστου.

Αυτό είναι το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σε μία προσπάθεια να αυξηθούν τα έσοδα αφού αν οι πολίτες «κυνηγούν» τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα τότε αποδείξεις θα κόβονται και ΦΠΑ και φόρος εισοδήματος θα εισπράττεται.

Η διαδικασία για τους καταναλωτές θα είναι απλή καθώς δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι παραπάνω από το να χρησιμοποιούν την κάρτα τους (πιστωτική ή χρεωστική) ή να πληρώνουν μέσω e-banking.

Όσο περισσότερα χρήματα θα δαπανά κάποιος τόσο περισσότερα κουπόνια κλήρωσης θα του αντιστοιχούν στον ΑΦΜ του και άρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες από κάποιον άλλον να κερδίσει. Ουσιαστικά αν κάποιος, για παράδειγμα, κάνει μια αγορά των 500 ευρώ και κάποιος άλλος κάνει 10 συναλλαγές των 5 ευρώ ενώ πρακτικά ο δεύτερος έχει ζητήσει δέκα αποδείξεις τελικά ο πρώτος με τα 500 ευρώ και τη μία απόδειξη θα λάβει περισσότερα κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση.