GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ. Καλαιτζης: «Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές»!

Την δική του θέση κοινοποίησε, ο πρώην Υπουργός της ΝΔ εκ Καβάλας Γ. Καλαιτζής στο διαδίκτυο, σχετικά με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποδ...

Την δική του θέση κοινοποίησε, ο πρώην Υπουργός της ΝΔ εκ Καβάλας Γ. Καλαιτζής στο διαδίκτυο, σχετικά με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποδέχεται ως εγκληματία τον Στάλιν αλλά μόνο τον Χίτλερ. Διαβάστε μία πικρή αλήθεια για τους Συριζαίους.
George Kalantzis

Αρκετά κράτησε η γκεμπελίστικη επικοινωνιακή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει στην επικαιρότητα το θέμα Στάλιν-Κομμουνισμός και Χίτλερ-Ναζισμός. Είναι αλήθεια, είναι ακριβές ότι η μόνη συγγένεια και σχέση μεταξύ του κομμουνιστή πατερούλη Στάλιν και του ναζιστή Χίτλερ ήταν τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. Και βγήκαν στα πληκτρολόγια της λούφα Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, οι «κομμουνιστές» του καναπέ και του Λάνκαστερ, να δώσουν ετυμολογίες στις λέξεις εγκληματίας Στάλιν, εγκληματίας Τσαουσέσκου, εγκληματίας Μάο, εγκληματίας Χίτλερ, εγκληματίας Μουσολίνι, εγκληματίας Φράνκο…
Αν ο Στάλιν δολοφόνησε 36 εκατομμύρια Ρώσους, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες Έλληνες ομογενείς και ο Χίτλερ 32 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στους οποίους και χιλιάδες Έλληνες πατριώτες, υπάρχει διαφορά; Η ιστορία τους κατέγραψε ως δύο από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ανθρωπότητας.
Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές!
Τι να περιμένει όμως κανείς από εσάς που προδώσατε τις αριστερές καταβολές σας υπογράφοντας μνημόνια στην προσπάθειά σας να διατηρηθείτε στην εξουσία κι επιχειρώντας να εφαρμόσετε φιλελεύθερες πολιτικές. Για παράδειγμα τις αποκρατικοποιήσεις. Αλλά επειδή έχετε ιδεοληψίες, ακόμη κι αυτό το κάνατε με λάθη και καθυστερήσεις.
Αν έχετε ίχνος λεβεντιάς, εφαρμόστε όσα λέγατε μέχρι να κερδίσετε τις εκλογές το Γενάρη του 2015, π.χ. κρατικοποιήστε όλες τις συστημικές τράπεζες και δώστε πίσω στο λαό τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας… Αυτή είναι αριστερή πρακτική, με την οποία βέβαια εγώ διαφωνώ.