GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αφού έσβησαν οι φωτιές εμφανίσθηκε και ο Πρωθυπουργός της Χώρας.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Τι μπορεί κανένας να πει για τον Πρωθυπουργό της Χώρας ο οποίος ενώ η Χώρα που κυβερνά καιγόταν επί τέσσ...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Τι μπορεί κανένας να πει για τον Πρωθυπουργό της Χώρας ο οποίος ενώ η Χώρα που κυβερνά καιγόταν επί τέσσερις μέρες και η φωτιά άφησε πίσω της καμένα σπίτια και δάση, επέστρεψε ο κ. Τσίπρας από τις διακοπές του και θα κάνει συσκέψεις, θα πετάξει με το ελικόπτερο πάνω από τα καμένα δάση και τις περιουσίες των πολιτών του, θα βγούνε τα παπαγαλάκια του να πούνε ότι για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι και μετά θα ξεκινήσει πάλι η «σκληρή» διαπραγμάτευση που κρύβει πίσω της μέτρα ύψους 700 εκ. ευρώ και όποιος αντέξει. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση Τσίπρα διοικεί τον τόπο. Σιγά μη λερωθείτε από τα καμμένα δάση και τις ψυχές των πληγωμένων πολιτών.
Α.Π.
Μετά από 4 μέρες και αφού έσβησαν οι φωτιές, εμφανίστηκε ο Τσίπρας -Πετά πάνω από τα καμένα

Μετά από τέσσερις ημέρες και αφού η φωτιά κατέκαψε την Ανατολική Αττική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε και θα επισκεφτεί με ελικόπτερο τις πληγείσες περιοχές.

Ο πρωθυπουργός όσες ημέρες η πυρκαγιά κατέστρεφε δάση και περιουσίες ήταν άφαντος και είχε κάνει απλώς μία ανάρτηση στο twitter.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού ο κ.Τσίπρας, τώρα που οι φωτιές έσβησαν, θα επισκεφτεί τις περιοχές που κάηκαν και θα συναντηθεί με πυροσβέστες. Υπενθυμίζεται πως τις ημέρες που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες, φάνηκε πόσο απροετοίμαστος ήταν ο κρατικός μηχανισμός, αφού υπάρχουν πολλές ελλείψεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, σε τεχνικά μέσα, αλλά και ανεπαρκής συντονισμός.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου από το γραφείο του πρωθυπουργού μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα καμμένα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή υπουργών. Αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της σύσκεψης, αφού πλέον οι φωτιές έχουν σβήσει και η κατάσταση φανέρωσε πως ο μηχανισμός ήταν απροετοίμαστος.

Υπενθυμίζεται πως η αντιπολίτευση κατηγορεί όλες αυτές τις ημέρες τον πρωθυπουργό, καθώς η Ελλάδα καιγόταν αλλά εκείνος δεν διέκοψε τις διακοπές του. Παράλληλα οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Νίκος Τόσκας και Σταύρος Κοντονής είχαν αναλάβει την υπεράσπιση της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.
Μάλιστα η απουσία του πρωθυπουργού όλες αυτές τις ημέρες προκάλεσε «σεισμό» και στο twitter με τους χρήστες να δημιουργούν hashtag με τίτλο #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός.

Το δελτίο τύπου
«Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων.
Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών».

πηγη: η efimerida