GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενίσχυση του Ι.Ν. Ιωακείμ και Άννης στα Λουτρά

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης ζητεί την συνδρομή των πιστών της Ξάνθης και όχι μόνον για να στηριχθεί η ανακαίνιση του Ι.Ν. Ιωακείμ και Άννης στα Λουτρ...


Η ΕΑΑΣ Ξάνθης ζητεί την συνδρομή των πιστών της Ξάνθης και όχι μόνον για να στηριχθεί η ανακαίνιση του Ι.Ν. Ιωακείμ και Άννης στα Λουτρά. Όσοι πιστοί στηρίξετε.
Έκκληση για Οικονομική Ενίσχυση Ι.Ν.Ιωακείμ και Άννης( ΛΟΥΤΡΑ)
 Εκκλησιασμοί σε Ι. Ν. στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης 2017

Αγαπητές Κυρίες και Κύριοι,

  1. Σας πληροφορούμε ότι, ως ‘’ανάδοχοι’’, στον Ι.Ν. των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, που βρίσκεται στο Πομακοχώρι ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά) προβήκαμε ’ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ’’, στην αναγκαία γενική ανακαίνιση, λόγω των φθορών και άλλων διαβρώσεων που προκάλεσαν η υγρασία και ο χρόνος, προκειμένου να έχει τη εικόνα που του αρμόζει.. Συγκεκριμένα έγιναν :
  • Ολική αντικατάσταση του παλιού μεταλλικού κιγκλιδώματος και κατασκευή νέας εξωτερικής πόρτας.
  • Ολική αντικατάσταση του σοβατίσματος του μανδροτοίχου με νέα επιχρίσματα
  • Βαφή μανδροτοίχου και εξωτερικών χώρων.
  • Δενδροφύτευση & καλλωπισμός του προαυλίου χώρου, καθώς και τοποθέτηση συστήματος αυτόματου ποτίσματος, κ.α
  1. Το συνολικό κόστος των εργασιών, (που ήδη ολοκληρώθηκαν), ανήλθε σε 5.450 €.(3.500 € :νέο κιγκλίδωμα,1600 € : Σοβατίσματα και 350 € ελαιοχρωματισμοί ‘’μέσα-έξω’’ και αυτόματο σύστημα ποτίσματος, όπως και ευπρεπισμός προαυλίου με καλλωπιστικά φυτά).
  1. Oλα είναι έτοιμα για τον εορτασμό του στις 9 Σεπ.2017 (ΣΑΒΒΑΤΟ). Επισυνάπτονται χαρακτηριστικές φωτογραφίες (ΠΡΟ και ΜΕΤΑ τις ανακαινίσεις ).
  1. Παρακαλούμε για την :
α. Παρουσία σας. Το Παράρτημα θα μισθώσει 2 λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά των προσκυνητών . Θα εκδοθεί σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με χρονικές και άλλες λεπτομέρειες .
β. Οικονομική προσφορά-ενίσχυση, για την εξόφληση των συνεργείων. Δεκτές προσφορές από 5 €, στα Γραφεία μας, όπου υπάρχει σχετική ‘’Κατάσταση Εισφορών’ ( ή κατάθεση στον Τραπ. Λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IBAN: GR 09 0171 6120 0066 1213 0889 473. (Δικαιούχος Γεώργιος Γεωργιάδης).

  1. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, για την ανταπόκριση σας τηλ. επικοινωνίας: 6937100910 και 6937409943).