GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκλογές στο Επιμελητήριο Έβρου

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις –  μέλη του, ότι οι  εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ...

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις –  μέλη του, ότι οι  εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ΄Εβρου θα διεξαχθούν κατά τις ημερομηνίες 2, 3 και 4/12/2017 , ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και κατά τις ώρες από 7.00 π.μ. μέχρι 19.00 μ.μ. , το μεν Σάββατο 2/12/2017, στο γραφείο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου ΄Εβρου στην Ορεστιάδα , οδός Αγίων Θεοδώρων 184, τις δε Κυριακή και Δευτέρα 3 και 4/12/2017 αντίστοιχα, στην έδρα του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, Λ. Δημοκρατίας 307.
Η Εκλογική Επιτροπή έχει συντάξει ανακοίνωση-πρόσκληση, καθώς και το έντυπο υπόδειξης εκπροσώπων (εξουσιοδότηση), για τα νομικά πρόσωπα, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν 50 τουλάχιστον μέρες πριν τις εκλογές.
Επίσης ανακοινώνεται ότι κατάλογος όλων των μελών του Επιμελητηρίου διατίθεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Πληροφορίες για το τμήμα κατάταξης και για τις οικονομικές υποχρεώσεις των μελών, δίνονται από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Λ. Δημοκρατίας 307, (1ος όροφος), Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510 26223, 35848.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ