GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι μαρτυρούν τα παπούτσια που φοράς για τον χαρακτήρα σου;

Για τις γυναίκες τα παπούτσια είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Τι όμως μπορεί να δείχνει όμως η συχνή επιλογή ενός είδος παπουτσιού για τον χ...

Για τις γυναίκες τα παπούτσια είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Τι όμως μπορεί να δείχνει όμως η συχνή επιλογή ενός είδος παπουτσιού για τον χαρακτήρα μια γυναίκας;
Πάμε να δούμε:
Γόβα στιλέτο
Προφανώς είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να τραβούν την προσοχή. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αξιοζήλευτη. Όταν όμως έρθει η στιγμή να ντυθείς για μία έξοδο δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να φορέσεις ανάλογα με την περίσταση. Όμως πάντα καταλήγεις στις αγαπημένες σου γόβες.

Μπαλαρίνες
Αγαπάς την πραγματικότητα. Για σένα η άνεση είναι ίση με το στιλ. Παραγωγική και ειλικρινής, δεν μασάς καθόλου τα λόγια σου. Θα ήταν ανόητο από τους γύρω σου να μην εκτιμήσουν τις στιλιστικές σου απόψεις. Έχεις λοιπόν αυτές τις φλατ μπαλαρίνες σε κάθε πιθανό χρώμα, σε κάθε ύφασμα και σε κάθε μοτίβο.

Μοκασίνια και Oxfords
Παπούτσια που ήρθαν πρόσφατα πολύ έντονα στο προσκήνιο. Οι γυναίκες είτε τα λάτρεψαν είτε τα μίσησαν. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τότε τα μοκασίνια σου φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι διαχρονικά κομμάτια και τραβάνε την προσοχή. Έχεις δημιουργικό πνεύμα, είσαι αρκετά ανεξάρτητη και δεν διστάζεις να κάνεις πράγματα μόνη σου, τόσο στην δουλειά όσο και στο στυλ.

Σαγιονάρες
Είσαι αυτό το κορίτσι που φοράει σαγιονάρες παντού, πάντα και με τα πάντα. Αυτή που έχει τις καθημερινές και τις σαγιονάρες εξόδου. Αυτή που επιμένει ότι είναι τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο. Είσαι μια κοπέλα που θέλει να νιώθει άνετα σε οποιαδήποτε περίσταση κι αν βρίσκεσαι. Όμως εδώ που τα λέμε οι σαγιονάρες δεν είναι το κατάλληλο ζευγάρι για να βγεις για ποτό.

Αθλητικά Παπούτσια
Είσαι συνεχώς σε κίνηση, οπότε τίποτα δεν είναι ιδανικότερο από τα αθλητικά σου παπούτσια. Σε κάνουν να νιώθεις άνετα από τις πρωινές δουλειές στην πόλη μέχρι την απογευματινή βόλτα. Άρα είσαι ένα άτομο που αγαπάει την άνεση και το στιλ, αφού τα παπούτσια σου γεμίζουν πολλές ντουλάπες.

Πλατφόρμες
Είσαι μια κοπέλα που τις αρέσει να «μπερδεύεις» τα στιλ και να είσαι σίγουρη για το παπούτσι σου. Αυτή η σιγουριά προκύπτει από την ασφάλεια της ψηλοτάκουνης πλατφόρμας. Έχεις μία ντουλάπα γεμάτη με τέτοια ζευγάρια, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με την πραγματικότητα που αγαπάς. Άλλωστε είσαι μέγας λάτρης της μόδας κι αυτό φαίνεται!