GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Βουλγάρικη κυβέρνηση προστατεύει την χώρα της. Η Ελληνική;

Τέλος στην χρηματοδότηση των μουσουλμανικών θρησκευτικών σχολείων της Βουλγαρίας από την Τουρκία Σύμφωνα με την viaDIPLOMACY η Βουλγάρι...

Τέλος στην χρηματοδότηση των μουσουλμανικών θρησκευτικών σχολείων της Βουλγαρίας από την Τουρκία

Σύμφωνα με την viaDIPLOMACY η Βουλγάρικη κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει στον έλεγχο της Μουσουλμανικής θρησκευτικής εκπαίδευση, όπως άλλωστε θα έκανε κάθε σώφρονα κυβέρνηση που θέλει να προστατεύσει το κράτος της απέναντι σε μία εξωτερική επεκτατική πολιτική της γείτονος.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Βουλγάρικη Κυβέρνηση λόγω της παρεμβολής της Τουρκίας στα εσωτερικά της Βουλγαρίας μέσω της θρησκευτικής εκπαίδευσης (Όπως ακριβώς γίνεται και στην Θράκη με μόνη την διαφορά ότι στην Ελλάδα και πληρώνουμε και θα βρούμε μπροστά μας την «λάιτ» αντιμετώπιση από την Ελληνική κυβέρνηση του όλου θέματος). Με λίγα λόγια η Βουλγάρικη Κυβέρνηση προτιμά να πληρώνει με ίδιους πόρους τους 600 ιμάμηδες της Βουλγαρίας παρά η Τουρκία και να τους χρησιμοποιεί ως μακρύ χέρι της εξωτερικής της πολιτικής.

Μάλλον και η Ελλάδα κάποια στιγμή πρέπει να πάρει στα χέρια της το θέμα της μειονοτικής εκπαίδευσης όπως πράττουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή η συμπεριφορά της «λάιτ» μειονοτικής εκπαίδευσης που θέλει να τουρκοποιήσει όλες τις μειονοτικές ομάδες στην Θράκη δημιουργώντας «μουτζαχεντίν» με την ανεξέλεγκτη παρέμβαση και χρηματοδότηση από το του Τουρκικό Προξενείο συγκεκριμένων «μουφτήδων» και μέσω αυτών σε ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που πιέζουν πλέον τους «λάιτ» υπουργούς της κυβέρνησης μέσω των μειονοτικών βουλευτών, σε θέματα μειονοτικής εκπαίδευσης που ουδεμία σχέση έχουν με την προστασία της χώρας, κάποια στιγμή οι Θρακιώτες θα τα βρούνε μπροστά τους. Μπορεί η «λάιτ» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας χρήση ελικοπτέρων ή μέσω της λεγόμενης «Δημοκρατίας» να την «κοπανήσουν», όμως το κακό που κάνουν στην Θράκη και στους νοικοκυραίους πολίτες της -δεν έχει σημασία αν είναι Χριστιανοί ή Μουσουλμάνοι, θα μείνουν εδώ και θα υποστούν το κακό που κάνει η «λάιτ» συμπεριφορά στην Θράκη και τους Θρακιώτες. Ο Θεός να βάλλει το χέρι του και να βγούμε ψεύτες.