GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων Εγνατίας Οδού

Θα μοιραστούν 20.000 φυλλάδια σε τέσσερις γλώσσες σε οδηγούς, ενημερωτικές πινακίδες στην Εγνατία Με γνώμονα την ασφαλή και απρόσκοπτη ...

Θα μοιραστούν 20.000 φυλλάδια σε τέσσερις γλώσσες σε οδηγούς, ενημερωτικές πινακίδες στην Εγνατία
Με γνώμονα την ασφαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση των αυτοκινήτων κατά μήκος των Εθνικών Οδών, αποφασίστηκε η απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων εκτός του αυτοκινητοδρόμου Α2 (Εγνατία Οδό). Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.
Για τον λόγο αυτό διαμορφώθηκε και πρόκειται να εκτυπωθεί το ενημερωτικό κείμενο σε 20.000 αντίτυπα για τους οδηγούς των βαρέων οχημάτων σε τέσσερις γλώσσες (ελληνική/αγγλική/τουρκική/ρωσική), το οποίο θα παραδίδεται σε κάθε οδηγό βαρέως οχήματος που εισέρχεται στην χώρα από το τελωνείο των Κήπων, κατά την διαδικασία του αστυνομικού ελέγχου.
Στην αρχή της Εγνατίας οδού (πέρας των εγκαταστάσεων του τελωνείου Κήπων) αναμένεται να τοποθετηθεί ενός των ημερών ενημερωτική πινακίδα, ώστε μετά την ολοκλήρωση των τελωνειακών ελέγχων οι εισερχόμενοι στην Εγνατία οδό οδηγοί όλων των οχημάτων να ενημερώνονται για τα ισχύοντα μέτρα.