GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πλώρη για τον Δήμο Αβδήρων ο Θ. Κριτσίνης

Όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά την πολιτική απραξία στον Δήμο Αβδήρων τα τελευταία τρία χρόνια, ο νέος μνηστήρας για τον Δήμο προτίθετα...



Όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά την πολιτική απραξία στον Δήμο Αβδήρων τα τελευταία τρία χρόνια, ο νέος μνηστήρας για τον Δήμο προτίθεται να αλλάξει τα αναπτυξιακά δεδομένα της περιοχής μιας και κατά την εκτίμηση του Θ. Κριτσίνη, τον ευλογημένο τόπο των Αβδήρων, κάποιοι, χωρίς να τους κατονομάζει, τον μετέτρεψαν σε νεκρό αναπτυξιακό τοπίο.

Ο Θανάσης Κριτσίνης που έχει πλέον αποδείξει στην κοινωνία της Ξάνθης ότι είναι ένας ικανός επιχειρηματίας, ένας πολιτικός με ευρεία αποδοχή μιας και οι εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχε είτε στα Περιφερειακά πράγματα είτε στα Εθνικά, η στήριξη του κόσμου έχει καταγραφεί στα ψηφοδέλτια που συμμετείχε είτε σαν Περιφερειακός Σύμβουλος είτε σαν υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ.

Ο Θανάσης Κριτσίνης, με την δημόσια παρέμβαση του στην «Θ», λέει τα αυτονόητα για τον δήμο Αβδήρων.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην τηλεφωνική μας συνομιλία και δεν έχει άδικο, χαρακτήρισε τον Δήμο Αβδήρων έναν ευλογημένο τόπο, ο οποίος διαθέτει παραλίες, Αρχαιολογικούς προορισμούς, Χριστιανικούς θησαυρούς, μουσουλμανικούς θησαυρούς και ποιο συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο ήταν κάθετος μιλώντας για το τζαμί της Γενησέας όπου θα μπορούσε να φέρει κόσμο από όλες τις γωνιές του μουσουλμανικού κόσμου. Αυτό είναι άδικο για τους δημότες του δήμου Αβδήρων, τόνισε, ένα από τα ποιο παλιά τζαμιά της περιοχής μας να μην αξιοποιηθεί ως χώρος επισκεψιμότητας. Στην συνέχει ο Θ. Κριτσίνης έκανε εκτενεί αναφορά στο γεωθερμικό πεδίο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αφήνουν να «κοιμάται» ένας γίγαντας της ανάπτυξης. Τέλος, ο σοβαρότατος επιχειρηματίας μίλησε για τα μη υπάρχοντα καταλύματα, για την επισκεψιμότητα των αλλοδαπών στην περιοχή για αναψυχή, οι οποίοι ένας ένας απομακρύνεται επιλέγοντας άλλες περιοχές, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεν είναι δυνατόν το Φανάρι να «βουλιάζει» στην κυριολεξία από τους επισκέπτες και δίπλα η παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων να είναι νεκρή».

Είναι βέβαιο πλέον αν και ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα, για την συμμετοχή του ή όχι στα κοινά του Δήμου Αβδήρων, ότι πλέον δεν αντέχει να βλέπει την περιοχή του δήμου Αβδήρων να χειμάζεται και να μην κάνει κάτι.

Ο Θ. Κριτσίνης έχει αποδείξει στον ιδιωτικό του βίο ότι είναι ένας ικανότατος επιχειρηματίας και άρα είναι άνθρωπος που ξέρει να οργανώνει να βάζει στόχους και να τους υλοποιεί, κάτι που πραγματικά τα τελευταία χρόνια στερείτε το πολιτικό προσωπικό της Ξάνθης απ άκρη σε άκρη.

Μακάρι να ασχοληθεί με τον δήμο Αβδήρων μήπως κάποια στιγμή ανασάνει και αναπτυχθεί ο ευλογημένος στην κυριολεξία τόπος των Αβδήρων