GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από την κατάργηση των εξετάσεων στην … μεταρρύθμιση των πανελλαδικών

Συνεχίζει ο Γαβρόγλου να παίζει κρυφτούλι με την … ανικανότητα του, κάνοντας πειράματα στις πλάτες 100.000 μαθητών και των οικογενειών ...



Συνεχίζει ο Γαβρόγλου να παίζει κρυφτούλι με την … ανικανότητα του, κάνοντας πειράματα στις πλάτες 100.000 μαθητών και των οικογενειών τους, λέγοντας πλέον, ότι οι πανελλαδικές δεν θα καταργηθούν αλλά θα … μεταρρυθμιστούν.

Δυστυχώς για τους νέους ανθρώπους που προσπαθούν μέσα από τις σπουδές τους να χτίσουν τα δικά τους όνειρα, είχαν την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους ένας … καθηγητής κατά τα άλλα, που ενώ έχει σπουδάσει σε κολέγια και ιδιωτικά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, θέλει να επιβάλλει στους Έλληνες σχολεία τύπου Στάλιν.

Ο εν λόγω κύριος αφού πέταξε την «ρουκέτα» ότι θα καταργηθούν οι Πανελλαδικές και αφού είδε ότι αυτό το πυροτέχνημα θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος, είναι βεβαιώ ότι αυτό, βρήκε αντίθετους ακόμη και τους «προοδευτικούς» παρατρεχάμενους του, αποφάσισε να το αποσύρει, να το βάλλει βαθιά μέσα στα συρτάρια του πολυτελούς του γραφείου και να αμολήσει άλλη ρουκέτα, αντιστρέφοντας την πρώτη ότι δηλαδή δεν θα καταργηθούν αλλά θα.. μεταρρυθμιστούν.

Όταν ένας άνθρωπος που από τα θρανία βρέθηκε να διδάσκει στο πανεπιστήμιο, δεν αντιλαμβάνεται, και μη μου πείτε ότι φταίει η ιδεολογία γιατί κανένας δεν το πιστεύει, (απλά η ιδεοληψία μπαίνει για να καλύψει την ανικανότητα) ότι όλη αυτή η συμπεριφορά μπερδεύει τον μαθητόκοσμο και τις οικογένειές του που τα φέρνουν δύσκολα πέρα, τότε σίγουρα δεν φταίει μόνο η πολιτική του αγκύλωση. Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι απλά δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.