GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Αλεξανδρούπολη και Καρβάλη

Συνελήφθησαν την 10-8-2017, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33...



Συνελήφθησαν την 10-8-2017, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 24χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, το πρωί της 10-8-2017, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του 33χρονου, 1 συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2,9 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης, 8 ναρκωτικά δισκία και 1 μεταλλικό τρίφτη. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με λιμενικούς υπαλλήλους συνέλαβαν την 24χρονη διότι κατείχε 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,1 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένας τρίφτης.
Επίσης συνελήφθη την 10-8-2017 το απόγευμα, στη Νέα Καρβάλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 41χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε ανασφάλιστη οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 ναρκωτικά δισκία καθώς και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στη δικαιούχο του.