GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση με την ΠΕΙΡΑΣ

Την Τετάρτη 26/7 ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ κ. Παππάς συνάντησε για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του...


Την Τετάρτη 26/7 ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ κ. Παππάς συνάντησε για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του εκπροσώπους του κλάδου του Ραδιοφώνου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο ΓΓΕ κ Κρέτσος, που μας είχε δεχθεί και την προηγούμενη εβδομάδα, και νομικοί σύμβουλοι του Υπουργού. Η ΠΕΙΡΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Γρηγορόπουλο και τον νομικό μας σύμβουλο κ. Αντώνη Πετρίδη.

Το κύριο θέμα που συζήτησης ήταν η αδειοδότηση του αναλογικού ραδιοφώνου στα FM, όροι, προϋποθέσεις, κριτήρια και ο τρόπος που θα προσεγγιστεί το δύσκολο κομμάτι της επαρχίας. Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην διαταράξει το τοπίο αλλά σε συνεργασία με την Ένωση μας να βρεθούν τα αποδεκτά όρια που δεν θα προβληματίσουν τις υπάρχουσες σοβαρές ραδιοφωνικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν το έργο τους.

Για τα επί μέρους θέματα θα ζητήσουμε τη βοήθεια των μελών μας στη διατύπωση προτάσεων, ενώ θα έχουν πλήρη ενημέρωση στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
Πηγή: http://www.typologies.gr