GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυο νεκροί στον Νομό Καβάλας σε τροχαίο

Άλλοι δυο νεκροί ήρθαν να προστεθούν στον χωρίς τελειωμό κατάλογο των ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους Ελληνικού δρόμους. Ένα στην Θάσο κ...



Άλλοι δυο νεκροί ήρθαν να προστεθούν στον χωρίς τελειωμό κατάλογο των ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους Ελληνικού δρόμους. Ένα στην Θάσο και ένα στην Ν. Πέραμο.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δημοτική οδό της Θάσου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 30χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εντός του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός κατέπεσε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Νέα Πέραμο 
 Χθες (5-8-2017) το μεσημέρι, στο 6ο χλμ της επαρχιακής οδού Ελευθερούπολης – Νέας Περάμου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός και επέβαινε 79χρονη Ελληνίδα, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ανάχωμα και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 83χρονου και τον τραυματισμό της 79χρονης.
Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.