GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο γυμναστήριο για εμένα;

Ήρθε η στιγμή να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. ...

Ήρθε η στιγμή να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.
Ας τα δούμε :
Καθαριότητα
Σε ένα χώρο όπου χρησιμοποιείτε τον ίδιο εξοπλισμό με άλλους, όπου θα χρειαστεί να αλλάξετε ρούχα, να κάνετε ντουζ, σάουνα, να ξαπλώσετε στα ειδικά στρώματα για να κάνετε ασκήσεις κοιλιακών-διατάσεων, δεν θα μπορούσε παρά να είναι καθαρός!!! Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ελέγξετε λοιπόν είναι τα αποδυτήρια. Κάντε το στην αρχή για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως, αφού θα έχετε κάνει την εγγραφή σας.
Διευθέτηση οργάνων στο χώρο
Όσο πιο κοντά βρίσκετε το ένα όργανο με το άλλο τόσο περισσότεροι κίνδυνοι εγκυμονούν. Ειδικά στα ελεύθερα βάρη, όπου οι μπάρες είναι είδη τοποθετημένες στους πάγκους. Οι αλτήρες ή κοινώς τα βαράκια θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε ειδικούς πάγκους και να χρησιμοποιούνται κοντά σε αυτήν την περιοχή, όπου συνήθως μπροστά υπάρχει τοποθετημένος μεγάλος καθρέπτης για την σωστή εκτέλεση των κινήσεων.
Αίσθηση αισιοδοξίας
Το γυμναστήριο με το που θα μπείτε, θα πρέπει να σας «ανεβάζει» ψυχολογικά! Μην βιαστείτε και κάνετε λάθος επιλογή. Ψάξτε και αλλού πρώτα. Η τόνωση της ψυχολογίας σας παίζει σημαντικό ρόλο για να συνεχίζετε το πρόγραμμά σας. Ακούστε τι μουσική «παίζει». Αν ακούτε «slow», καλύτερα φύγετε ή φέρνετε μαζί σας Mp3 player. Προτείνω όμως για την δική σας άνεση να μην έχετε μαζί σας τίποτα άλλο παρά μόνο την πετσέτα σας.
Κέρδος χρόνου
Φροντίστε να ψάξετε κάπου κοντά στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, ώστε να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας στην μετακίνηση ή στο παρκάρισμα. Επίσης, να προτιμήσετε να κάνετε την εγγραφή σας την ώρα που ως επί το πλείστον εσείς θα πηγαίνετε. Ελέγξτε αν υπάρχουν διαθέσιμα όργανα για να μην περιμένετε στην ουρά, για να κάνετε διάδρομο. Δείτε αν υπάρχει υπεύθυνος γυμναστής που επιβλέπει και αν είναι αρκετός για αυτούς που υπάρχουν εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα.