GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Μπένης άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου – Τι λέει η Πέπη Στάντζιου

«Μπαϊράκι» Σιαμπάν Μπαντάκ στο Δημοτικό Συμβούλιο Από την πρώτη στιγμή που ο Δ. Μπένης έδωσε το δαχτυλίδι στον Σιαμπάν, γράψαμε ότι άνο...


«Μπαϊράκι» Σιαμπάν Μπαντάκ στο Δημοτικό Συμβούλιο


Από την πρώτη στιγμή που ο Δ. Μπένης έδωσε το δαχτυλίδι στον Σιαμπάν, γράψαμε ότι άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου γιατί ο αναπληρωτής του θα συνέχιζε την γραμμή προξενείου στο Δημοτικό συμβούλιο, πράγμα που έκανε αφού αντιτάχθηκε στην συζήτηση του θέματος για την επιχορήγηση των 3000 ευρώ το Λύκειο Ελληνίδων. Ο κ. Σαμπάν αποχώρησε από την συνεδρίαση λέγοντας: «Δεν είναι αρμοδιότητα του Λυκείου Ελληνίδων να μιλάει για μωαμεθανούς Πομάκους και Μουφτήδες, δεν είναι δικαίωμά τους…Δεν μπορεί ο κάθε σύλλογος να προσδιορίζει την ταυτότητά μας» κάτι που ως γνωστός αυτή είναι η γραμμή του Τουρκικού Προξενείου στο παραπάνω θέμα.

Η κυρία Στάντζιου πήρε θέση απαντώντας σε σχετικό μας ερώτημα και μη θέλοντας να δώσει συνέχεια σε ακραίες συμπεριφορές είπε απλά ότι «ο Σύλλογος των Πομάκων είναι αυτοπροσδιορισμένος και δεν προσδιορίζει την ταυτότητα κανενός άλλου».

Το ερώτημα είναι αν ο κ. Μπένης γνώριζε εκ των προτέρων ότι δίνοντας το δαχτυλίδι στον κ. Σαμπάν, αυτός θα προσπαθούσε να προκαλέσει την σχετική αναστάτωση και να περάσει γραμμές εξωγενών παραγόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Μπένης τελικά γνώριζε ότι δίνοντας το δαχτυλίδι στον εν λόγο κύριο, άγγιζε Εθνικά Θέματα; Αν ναι γιατί; Υπάρχει κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι όταν ο ίδιος ο κ. Μπένης τελειώσει με τα δικά του θέματα, άλλωστε δήλωσε παρών και όχι αποχωρήσας από την πολιτική σκηνή, να επανέλθει με την στήριξη του εν λόγω κυρίου;

Και επιτέλους το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να αφήσει το πολιτικό κόστος κατά μέρος, γνωρίζει αυτό, και να επιβάλλει τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία για τον κ. Σιαμπάν πριν μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε χώρο συζήτησης της Εξωτερικής Πολιτικής της Άγκυρας.

Επιτέλους οι Εθνικά Επικίνδυνοι για την Χώρα, να πάνε να ζήσουν και να μεγαλουργήσουν επιχειρηματικά στην Άγκυρα, αν δεν τους αρέσει η Θράκη.